Нов хит в мрежата - Селфита на щастливо разведени двойки

  • 29 декември 2015 15:25

  • 2709
  • 0
Нов хит в мрежата - Селфита на щастливо разведени двойки
©

Изпращането на селфита с щастливо развели се партньори с надпис "Честит развод!" е най-новият хит в социалната мрежа Инстаграм, пише в. "Метро"., цитиран от "Монитор".

Изглежда е минало времето на грозните сцени при семейната раздяла, свързани с чупенето на сервизи и жестоки битки за подялбата на общото имущество. В Инстаграм безгрижно разведените постват селфита, използвайки хаштага #divorceselfie. От фотосите става видно, че бившите брачни партньори се разделят като приятели, а не като безмилостни врагове.

Манията за изпращане на бракоразводни селфита била иницирана от канадците Шанън и Крис Нюман. Те качили в Инстаграм усмихнатата си снимка, съпроводена с текста : "Днес ние щастливо подадохме документи за развод в Калгари!". Селфито било видяно 30 хиляди пъти за нула време. Така стартирала новата мания. Повечето от разведените държат да запазят цивилизования тон най-вече заради децата, да не изживеят голям стрес при раздялата. Тъй като вече децата ни „живеят“ в социалните мрежи, решават, че там е най-удачно да засвидетелстват топли чувства от приключилия семеен живот.

Последвайте канала на

Novini.bg
2709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини