„Като на кино” – представяне на книгата на Стаси Кара

  • 16 май 2016 10:09

  • 1213
  • 0
„Като на кино” – представяне на книгата на Стаси Кара
©

Заповядайте на премиерата на „Като на кино” на 18 май от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”! Книгата ще бъде представена от Георги Тошев.

Водещ на събитието: Светлозар Желев.

„Като на кино” е дебютната документална книга на очарователната Стаси Кара. В традициите на добрата репортажна журналистика тя разказва за директните си срещи с филмовия свят, за блясъка и цената на известността, за изборите и предизвикателствата, за приключението да се прави кино. В пълния им вариант са включени интервюта с някои от най-големите холивудски актьори, сценаристи и режисьори. Сред тях са: Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Том Харди, Тим Рот, Ема Томпсън, сър Кенет Брана, Камерън Диас, Джейми Фокс, Бенедикт Къмбарбач, Том Хидълстън, Кейт Уинслет, Еди Редмейн, Алисия Викандер и много други.

Станислава (Стаси) Кара e журналист, автор и водещ на телевизионното предаване „Като на кино” (bTV Cinema), но преди всичко страстен киноман. Завършва международна журналистика в Лондон. След спечелен конкурс попада на снимачната площадка на поредица късометражни филми в Лос Анджелис и реализира шанса да проведе серия от звездни интервюта. Най-атрактивните са включени в книгата, а по време на премиерата ще видите ексклузивни кадри от тях.

Събитието е част от XXI САЛОН НА ИЗКУСТВАТА и се осъществява със съдействието на издателство „Колибри". Трейлър на книгата можете да видите тук.

Очакваме ви на 18 май точно в 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”! Уелкъм дринк за всеки гост, осигурено от Jameson.

Последвайте канала на

1213 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини