Прекрачени граници и несподелена любов предстоят в "Пътят на честта"

  • 13 октомври 2019 16:25

  • 2152
  • 2
Прекрачени граници и несподелена любов предстоят в "Пътят на честта"
©

Тази седмица в "Пътят на честта" по NOVA зрителите ще станат свидетели на няколко случая на несподелена любов.

Трима от героите ще прекрачат границата на приятелството и професионализма и ще разкрият чувствата си. И тримата обаче не са преценили трезво ситуацията и ще бъдат отхвърлени от избраниците си, което почти ще доведе до фатален край за влюбените.

В Царево събитията също няма да останат незабелязани от феновете на сериала. Бонка и Начо ще напуснат града за ден, криейки един от друг истинските причини за отсъствието си. През това време Симона и Димитър ще имат поредния конфликт, който ще постави Симона в ситуация, в която много жени ще се припознаят. Този конфликт е и поредният пример за това, че сюжетните линии на „Пътят на честта“ разглеждат социално значими въпроси и актуални теми, които ежедневно вълнуват обществото и към които малцина могат да останат безпристрастни.

Тази седмица зрителите ще разберат в детайли как е потръгнал бизнеса на семейство Станкови и Киро Християнина в средата на 90-те години на миналия век. Историите за прехода, художествено разказани в сериала, и последствията от него звучат толкова правдоподобно, че намират отражение в актуалната криминалната хроника. Интересни случки от миналото ще си спомнят Калоян, Мария и Киро. При Калоян тези истории са оставили ужасен спомен, който е бил основополагащ за решението му никога повече да не се занимава с нелегална дейност, независимо под каква форма е тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2152 2

Коментари 2

Добави коментар

2019.10.13 | 18:33

2

Актьорска игра за детска градина

каката

2019.10.13 | 17:56

1

Освен Бонка , останалите актьори са доста слаби и неубедителни.

Добави коментар

Водещи новини