Във филма за спасените в пещера тайландски момчета ще има хорър моменти

  • 30 септември 2019 13:45

  • 357
  • 0
Във филма за спасените в пещера тайландски момчета ще има хорър моменти
© Getty Images

Новината обиколи света преди време - смели гмуркачи в надпревара с времето, успяват да спасят 12 момчета и треньора им по футбол от наводнена пещера в Тайланд, пише Асошиейтед прес.

Инцидентът едва беше приключил миналата година, когато започна надпреварата между кинодейците кой пръв да претвори на екрана разигралата се драма. Първият от тези проекти, дело на режисьора Том Уолър, ще бъде представен на кинофестивала в Пусан в Република Корея този уикенд.

Уолър обещава, че във филма му "Пещерата" ще има елементи на хорър. Външните снимки на продукцията бяха осъществени на мястото, където се разиграха събитията - пещерата Там Луанг. Около дузина от спасителите играят самите себе си в новия филм. По думите на режисьора те били родени артисти. "Преживяването за тях беше наистина наситено с емоции, тъй като те се върнаха към действителните събития!" коментира роденият в Тайланд 45-годишен британски режисьор. Някои от сцените е вероятно да предизвикат клаустрофобия у зрителите заради тесните тъмни пространства, през които преминават героите на филма.

Последвайте канала на

БТА
357 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини