Брад Пит заплашил Анджелина с глоба, ако продължава да бави развода

  • 07 юни 2019 11:03

  • 1441
  • 0
Брад Пит заплашил Анджелина с глоба, ако продължава да бави развода
© Getty Images/Guliver (архив)

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в е инструктирал адвокатите си да поискат от съда да бъде определен краен срок за оформянето на развода им, защото Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския продължава да го протака, съобщи в. "Сън".

Ако не подпише документите дотогава, Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския ще трябва да плаща глоба.

Въпреки че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в проявява "невероятно търпение" по време на развода, протакането вече му е омръзнало. Той е уморен от непрекъснатото отлагане от страна на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и му се струва, че за нея то вече се е превърнало в игра.

Разводът на мегазвездите продължава вече три години. През април дори се заговори, че Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския иска да си върне Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Съдът обаче сложи край на подобни надежди, като издаде частично решение за развод, с което обяви двамата за "юридически необвързани", докато не бъдат уточнени останалите детайли.

"Брад не харесва ултиматумите, но прекара две и половина години да уточнява подробностите по края на брака си. Той просто иска да приключи завинаги и да продължи живота си, без разводът да виси над главата му. Жалко, че се стигна дотук" - каза негов близък.

Последвайте канала на

БТА
1441 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини