Анджелина Джоли отказа да се превъплъти в Селин Дион

  • 07 май 2019 14:57

  • 1913
  • 0
Анджелина Джоли отказа да се превъплъти в Селин Дион
© Getty Images/Guliver

Популярната холивудска актриса Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския отказва да се превъплъти в ролята на канадската поп прима Селин Дион в бъдещ филмов мюзикъл, съобщава сайтът Контактмюзик. 

Селин била доста разочарована от решението на Джоли, която е и една от големите ѝ приятелки. Четиридесет и три годишната актриса отказа офертата на певицата поради претоварен работен график.

Селин от години си мечтаела за мюзикъл-адаптация на нейния живот, кариера и брак с Рене Анжелил. Тя желаела тази кинотворба да остане за поколенията. И много държала именно Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския да влезе в главната роля.

Петдесет и една годишната Дион се чувствала по-щастлива отвсякога с трите си деца. В своята зряла възраст певицата била щастлива, че можела сама да решава как да протече животът ѝ. "С всеки изминал ден откривам себе си все повече и повече. Аз съм жена, която е взела в ръце собствената си съдба, изпълнена съм с енергия и с любов към живота", доверява певицата.

Последвайте канала на

БТА
1913 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини