Ето какво ни очаква в "Откраднат живот" 7

  • 25 февруари 2019 10:52

  • 7103
  • 0
Ето какво ни очаква в "Откраднат живот" 7
© Фейсбук / Откраднат живот

Може ли бебе да се извади от утробата на майка си, да му се направи мозъчна операция и после да се върне в корема, за да бъде доизносено. Точно това прави Иван Юруков в новия, седми сезон на "Откраднат живот". Операцията е успешна, пише "Уикенд".

Като ново попълнение в новия сезон на медицинската драма Иван Юруков е истински магьосник. Героят му е неврохирург, а когато актьорът потърсил съвет от специалист как да се държи пред камерата, получил отговор: „Задължително трябва да бъдеш ироничен, нахален и самоуверен”. Юруков последвал този съвет. От неговия герой се очаква да бъде поредната, дано и последна, любов на изоставената от Юлиан Вергов д-р Зорница Огнянова. Една от най-впечатляващите операции, които ще извърши, пък ще е на бебе, ранено в утробата на майка си от своя баща, който я прострелва в корема. Най-изумяващото е, че след интервенцията връщат детето в утробата. Актьорът твърди, че това вече е правено в реална българска болница. Случаят преди време бил отразен в медиите. 

Освен това събитие, в сериала има и много други любопитни истории, които ще минат под мотото "Любовта лекува". Първата е местенето на екипа в нова болница. Това е частната "Св. Анастасия". Тя се разполага на двойно по-голяма площ в сравнение със старата "Св. Кирил". Кабинетите се простират на два етажа, а декорите са точно копие на най-съвременните манипулационни и операционни в света.

Продуцентът Евтим Милошев не казва точно колко струва новата „болница”, но подчертава, че е много скъпа. Декорите са дело на италианеца Антонио Рубино, който преди няколко години създава за Милошев сградите и обзавеждането на "Дървото на живота". Много по-удобно е, по-широко, спешното отделение е чисто ново, а отпред има паркирана линейка като в истинска лечебница. В частната болница се разпорежда Ина Фотева. Тя решава да уволни възрастната д-р Кръстева заради проблемите ѝ с алкохола, а героят на Владо Пенев заплашва, че ще си тръгне заедно с нея.

Сътресения има в семейство Захариеви. След хиляди драми с мъжа си младата Стилянова си намира любовник и изоставя доцента заедно с двете им деца. Най-вероятно обаче любовникът ще се окаже женен за новата героиня в сериала – Поли Грънчарова. В нейната роля влиза шефката на кабинета на бившия културен министър Петър Стоянович – Гергана Стоянова. Героинята ѝ е 10 години по-възрастна от съпруга си, красива, но бездетна. Смята, че има щастлив брак, който обаче се проваля. Тя започва работа в болницата като анестезиолог. 

Временно от играта излиза Владо Карамазов. Той имал предварително поет ангажименти, заради който нямало как да ходи на снимки. Героят му заминава за Германия, което съсипва любимата му сестра Райкова. В сценария обаче било заложено Карамазов да се върне. На екран остават Юлиан Вергов и Наум Шопов, който обаче най-вероятно ще се раздели с Ина Фотева. Нейният законен съпруг – героят на Васил Бинев, ще оцелее след като бе тежко ранен в края на сезон 6. И ще продължи да съсипва живота на героинята на Ернестина Шинова. Последната ще изпадне в тежка наркомания. 

Екипът сподели, че е щастлив на новото място. Там има много хитрини, които позволяват по-лесна работа, а основното е, че е по-просторно от преди. В кабинета на Ина Фотева има секция на колелца, която го разделя от стаята на сестра Жекова (Марта Вачкова). Екипът мести шкафовете и по този начин разширява едното помещение за сметка на другото – според своите нужди. Има и фалшив асансьор, който винаги е отворен, за да могат да се снимат все по-важните за сериала асансьорни сцени. Няма обаче място за апартаменти на героите. В предишните сезони те бяха в сградата, в която бе и бутафорната болница. Сега вече са отделени от основната снимачна площадка. 

Последвайте канала на

Novini.bg
7103 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини