Съпругата на Уди Алън го защити и обвини майка си Миа Фароу

  • 17 септември 2018 12:57

  • 2851
  • 1
Съпругата на Уди Алън го защити и обвини майка си Миа Фароу
© Getty Images/Guliver

Сун-И Превин, съпругата на Уди Алън и осиновена дъщеря на Миа Фароу, го защити и обвини майка си, че иска да се възползва от движението #Аз също, съобщи Асошиейтед прес.

В статия, качена на сайта на сп. "Ню Йорк", Сун-И Превин разказва за проблемната си връзка с Миа Фароу и как се е влюбила през 1992 г. в Уди Алън, който тогава бил приятел на майка й. Тя твърди, че са се скарали с Миа Фароу малко след като актрисата я осиновилла, както й че тя се държала с нея като с прислужница.

Сун-И Превин обясни, че се връща към миналото сега, защото Дилън Фароу, осиновената дъщеря на Уди Алън, го обивнява несправедливо в сексуални посегателства.

"Нямам никакво намерение да оправям отношенията си с Миа, нищо подобно - каза Превин. - Това, което се случи с Уди обаче е толкова разстройващо, толкова несправедливо. (Миа) се възползва от движението #Аз също и сочи Дилън за жертва. И цяло ново поколение слуша тази история, а не би трябвало".

Дилън Фароу обвини Уди Алън, че й е посягал, когато е била на 7 години - през 1992 г. Режисьорът беще разследван, но срещу него не бяха повдигнати обвинения. Той винаги е твърдял, че не е опипвал Дилън.

Дилън Фароу и Ронан Фароу разпространиха отделно изявление снощи, че майка им е добър родител. Дилън отбеляза, че авторката на статията в сп. "Ню Йорк" Дафни Мъркин е дългогодишна приятелка на Уди Алън.

Репутацията на Уди Алън пострада много тази години покрай движението #Аз също и няколко изявени актьори се зарекоха повече да не работят с него.

"Аз съм париа - казва Уди Алън пред сп. "Ню Йорк". - Хората си мислят, че съм бащата на Сун-И, че съм изнасилил и съм се оженил за малолетната си дъщеря със забавено развитие".

Уди Алън и Сун-И са женени от 1997 г..

Последвайте канала на

БТА
2851 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Choky Ice

2018.09.17 | 15:06

1
Sakyn

Добави коментар

Водещи новини