Владо Карамазов лекува гнева с улични боеве в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

  • 11 септември 2018 13:42

  • 2355
  • 1
Владо Карамазов лекува гнева с улични боеве в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"
©

В "Откраднат живот" ние изследваме недрата на човешката душа, а в този сезон ще изследваме анатомията на гнева. Още в първи епизод, който зрителите ще видят тази вечер по Нова телевизия, пътищата на тримата главни герои ще се пресекат. Героят на Владо Пенев – професор Цонев, е баща на Ева /Ани Папапдопулу/ и новият директор на болницата, който бързо ще влезе в сблъсък с доцент Банков. Докато Банков се прибира от Германия, буквално ще се натъкне на героя на Владо Карамазов, когото зрителите ще видят в улични боеве, разкри в студиото на "Здравей, България" продуцентът Евтим Милошев.

Едно събитие преобръща целия живот на героя ми, който започва да търси реванш, разказа Владо Карамазов, загатвайки, че Христо Карагьозов е лекар с отнети права. Именно срещата му със завърналия се доцент Банков ще го отведе в МБАЛ "Св. Кирил".

Един живот ще бъде поставен на карта, а ужасяващите събития от миналото ще връхлетят с нова сила познати и нови герои. Още в първи епизод на новия сезон гневът ще се окаже водещата и най-слабата страна на лекарите, които ще превъзмогват себе си в името на призванието.

Този сериал дава трибуна на нови актьори. Пример за това е Неда Спасова – изключително талантлива актриса, с която работим от 2 месеца, допълни Карамазов.  

Актьорството не е само професия, това е диагноза, с чувство за хумор заяви Владо Пенев, признавайки, че се изисква изключителна концентрация в изиграването на роля, която продължава цял сезон. Двамата актьори допълниха, че често успоредно в болницата се снимат сцени от различни епизоди, но динамиката се овладява именно от експертния екип.

Последната добра новина за хитовия български сериал е номинацията между 22 продукции на фестивала Mediamixx в Солун - "Откраднат живот" се класира в топ 3 в категория "Най-добър сценарий". Той ще се бори с продукции като Babylon Berlin /Германия/ и Raven /Полша/. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2355 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.11 | 14:40

1
излезте от телевизорите си, оглупяхте съвсем!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини