"Роди се звезда" с Лейди Гага триумфира на кинофестивала в Торонто

  • 10 септември 2018 12:54

  • 1000
  • 0
"Роди се звезда" с Лейди Гага триумфира на кинофестивала в Торонто
© Getty Images/Guliver

Прожекцията на римейка "Роди се звезда" с участието на певицата Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в предизвика възторжените отзиви на публика и критика на кинофестивала в Торонто, съобщава Асошиейтед прес.

Реакцията на романтичната сага, която е режисьорски дебют на актьора Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди истинска мания около лентата. Критиците се похвалиха, че са се просълзили, а феновете, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното" и "възхитително" изпълнение на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в.

След като кинотворбата беше показана в Торонто тя предизвика сензация, рядко виждана и в най-славните дни на кинофеста. "Роди се звезда" бе определен като "неувяхващ холивудски филм, близък до съвършенството".

Отсега специалистите предвиждат, че продукцията догодина ще обере "Оскар"-ите в почти всички категории, включително и в тази за оригинална песен.

Последвайте канала на

БТА
1000 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини