Анджелина Джоли настоява да финализира развода си до края на годината

  • 08 август 2018 10:43

  • 4492
  • 1
Анджелина Джоли настоява да финализира развода си до края на годината
© Getty Images/Guliver

Холивудската актриса Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския настоява да финализира развода си с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в до края на годината и Върховният съд на Лос Анджелис да го застави да заплати достатъчно средства за издръжката на съвместните им деца, предадоха световните агенции.

Според Джоли от година и половина Пит не е отделял достатъчно средства за разходите по децата, или ги е изплащал нередовно. Анджелина и Брад са имали неформална договорка за тази издръжка след раздялата си.

От своя страна представител на актьора заяви пред телевизионния канал Ен Би Си, че Пит е изпълнявал неотклонно поетите от него задължения.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се разделиха през месец септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през месец август 2014 година. Двамата имат шест деца, три от които са осиновени.

Последвайте канала на

БТА
4492 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бракоразводен адвокат

2018.08.08 | 21:28

1
Тези десет години живели заедно, видели че не могат да се гледат и решили да се оженят, за да скрепят връзката. След две години се развели и сега бързат да финилизират процедурата, щото сигурно пак трябва да се женят. Малоумна работа.

Добави коментар

Водещи новини