Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуален тормоз

  • 04 юли 2018 10:48

  • 1173
  • 0
Още трима мъже обвиниха Кевин Спейси в сексуален тормоз
© Getty Images/Guliver

Известният холивудски актьор Кевин Спейси бе обвинен в сексуални посегателства от още трима мъже, предаде ТАСС, като се позовава на информация, публикувана на сайта за знаменитости TMZ.com.

Сексуалните посегателства били извършени във Великобритания. Единият от тримата мъже увери, че е станал обект на нежелано внимание от страна Спейси в Лондон през 1996 г. Друго сексуално посегателство било извършено от актьора в британската столица през 2008 г. Още един мъж твърди, че Спейси се нахвърлил похотливо върху него в Глостър, Англия, през 2013 г.

Нито една от предполагаемите три жертви на сексуални посегателства не е разкрила самоличността си. Според TMZ.com, британските правозащитни органи са започнали разследване. Във Великобритания вече са заведени шест съдебни дела срещу американската знаменитост във връзка с обвинения в сексуални посегателства. В САЩ аналогични разследвания, свързани със Спейси, се извършват от правозащитните органи в Лос Анджелис и щата Масачузетс.

Петдесет и осем годишният Спейси е двукратен носител на наградата "Оскар" - през 1996 г. спечели приза за актьор в поддържаща роля за "Обичайните заподозрени", а през 2000 г. - отличието за най-добър актьор за "Американски прелести". Той е известен и с участието си в сериала "Къща от карти", от който бе изгонен заради предявените срещу него обвинения в сексуални посегателства.

Последвайте канала на

БТА
1173 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини