Българският филм "Привличане" тръгва по кината от утре

  • 22 февруари 2018 08:17

  • 3210
  • 0
Българският филм "Привличане" тръгва по кината от утре
© youtube

Пловдивските киномани ще имат възможност да се срещнат с актьорите от най-новия български филм "Привличане".

На 23 февруари от 16.45 часа пред кино "Арена" ще бъдат Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Радина Боршош, Живко Симеонов, Луиза Григорова-Макариев. Това съобщиха от фирмата-разпространител. Поводът за звездната инвазия в Пловдив е, че на този ден "Привличане" излиза на киноекраните в цялата страна. Но само пловдивчани ще могат да получат автографи, да се снимат и да поговорят с артистите още в първия ден.

Според сценария, чийто автори са Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов, актьорите влизат в кожата на учители в елитно частно училище, където трябва да се справят не само със своите проблеми, а и с тези на учениците, но и с вътрешните интриги, които плъзват из коридорите на гимназията. Яна Маринова е в ролята на младата учителка по история Лора Ангелова, изправена пред тежката задача да даде правилния пример на своите ученици, но и да устои на манипулативната си колежка Великова /Койна Русева/, с която спорят за директорското място.

"Привличане" е дебют на Яна Маринова и като продуцент в съдружие с Башар Рахал. Актьорите се доверяват за режисурата на Мартин Макариев, който зад гърба си има успешните проекти "Под прикритие", "Дървото на живота" и "Вила Роза".

Последвайте канала на

БТА
3210 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини