Кино маратон за Halloween в Cine Grand

  • 27 октомври 2015 10:05

  • 2137
  • 0
Кино маратон за Halloween в Cine Grand
©

Не просто кино маратон, а поредица от уникални преживявания! Най-хубавите киносалони в София – мултиплексите CINE GRAND предлагат да се насладите на неповторимия лукс на салоните им с дълго кино изживяване.

Освен най-новите заглавия CINE GRAND ви предлагат и безплатна храна, ако се възползвате от Кино Маратона за Хелоуин. Купувайки 3 билета за изброените филми получавате две безплатни менюта и допълнително 15% отстъпка при покупка от Green Box на територията на киното в София Ринг Мол.

Всеки закупил билети за маратона участва и в томбола за голямата награда - 2 ваучера за 5 двойни билета, като станете част играта с гледане на три филма в един ден. Купете билети за три прожекции за деня на страховития празник и ги регистрирайте в томболата на BOX OFFICE в кината CIne Grand. Стартовата дата с продажба на билети е 28.10.2015. Прочети повече на страницата с правилата тук: http://bit.ly/1PgpYKW

Маратон за възрастни: 
1.Пурпурният връх ;
2.Страховити истории ;
3.Последният ловец на вещици.

Маратон за деца: 
1.Хотел Трансилвания 2(2D) ;
2.Мюн: Пазителят на луната (3D)
3.Ой, къде изчезна Ной (3D) 


Веригата CINE GRAND разполага с две уникални за Европа кина на територията на София. Разположения в City Centre Sofia CINE GRAND разполага с 6 зали и общо 1258 места, като включва луксозната Tsar Lounge зала, която е бисерът за петзвездното кино изживяване. Откриването е част от стратегията за развитие на марката Cine Grand по света. Cine Grand София е оборудвано с 3D дигитална система във всичките си зали и предлага уникално кино изживяване. За отличното визуално възприятие CINE GRAND разполага със сребърни екрани за изключително качество на картината и уникален съраунд звук, който допринася за необикновеното преживяване CINE GRAND разполага и с многообразни предложения от напитки и храни за зрителя, докато гледа филми. Петзвездното изживяване е уникално в кралската Tsar Lounge зала, която е оборудвана с последно поколение луксозни удобни седалки, предоставящи възможност за управление до хоризонтално положение, доставящи пълен комфорт на гледане и релаксация. Залата разполага с VIP бар с разнообразни предложения от напитки и храни, което допълнително допринася зрителите да усетят отново любимия домашен уют и едновременно с това да се забавляват с приятели и близки, докато се наслаждават на новото кино изживяване.

CINE GRAND Sofia Ring Mall предлага със своите 10 уникални зали и 615 места кристална визия, перфектен звук и единствен по рода си комфорт на българската публика. Киното има и 2 зали TSAR Lounge & Cinema с отделен бар и лоби салон, в които се предлага разнообразен асортимент от безалкохолни и алкохолни напитки. Това е единственият подобен проект в Европа, реализиран специално за клиентите на Cine Grand Bulgaria.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2137 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини