Шопингът в този ден е полезен за психиката и настроението

  • 21 ноември 2019 06:49

  • 2107
  • 1
Шопингът в този ден е полезен за психиката и настроението
© pixabay

Луната е в знак Дева до 06:21ч на 22 ноември. Когато Луната е в Дева, има предимство конкретният и прагматичен подход. Много повече внимание се обръща на малките неща. Това е най-доброто време да си спомните задълженията си, да подредите нещата, особено документите, в ежедневието.

На здравословните проблеми също трябва да се обърне по-голямо внимание. Най-голяма тежест притежават сега на думата, информацията, рационалността. Споровете стават все по-чести. Благоприятно време за медицински работници, педагози.

Този период е подходящ за лечение на нервната система, различни неврози, черен дроб, кръвоносната система, пристрастяването към наркотици, алкохол, тютюнопушене. Уязвими части на тялото са червата и стомашно-чревния тракт (с изключение на ректума). Затова трябва да бъдете внимателни към диетата. Коремната хирургия е забранена. Ако извършите операция за отстраняване на апендикса, това често дава усложнения и лошо заздравяване на тъканите. Можете да извършвате процедури за прочистване на кръвта и черния дроб, както и за лечение на кожни заболявания. Това време е много подходящо за козметични процедури и подготовка за пластична хирургия. Самите операции трябва да се правят, когато Луната е във Везни. Подходящо за правене на миникюр.

Денят има двойствена характеристика

Доминиращ 25 лунен ден от 00:48ч до 02:02ч на 22 ноември

Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Препоръчва се в този ден да помолите за милост вашия Ангел-Хранител.

Енергията в човек не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Перфектен ден за почивка! Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо излишно. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата.

Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения. Не се препоръчва нищо ново да се започва, но може да довършвате започнатото. Неподходящ ден за бизнес, въпреки че Луната е в Дева.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение и удоволствие.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Сега не трябва да се прави пиърсинг, също да не се въздейства върху органите на слуха. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето – оказва днес влияние на мозъка.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

6 слънчев ден - Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Време за укрепване на връзките с близките. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Обезателно отделете време на своите деца.

По-важни аспекти през деня

Луна тригон с Плутон (15:43ч)

Луна квадратура с Венера (21:40ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2107 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Българка

2019.11.21 | 09:38

1

Шопинга полезен в този ден,но има едно много важно нещо: трябва да имаш парички!

Добави коментар

Водещи новини