Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното

  • 12 ноември 2019 07:07

  • 3599
  • 0
Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното
© Pixabay

Пълнолуние в знак Телец в 15:36ч. - увеличават се психологическите и здравословните проблеми.  Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното. Също така в този период нежният пол проявява психо-емоционална нестабилност, реагирайки по-остро. Чувствата вземат превес над разума. Конфликти, наранявания, здравословни проблеми, негативни фактори, непредвидени ситуации, свързани с пътуване ще продължат да бъдат на преден план. Могат да възникнат икономически проблеми, както проблеми свързани със здравето. Нужно е да действате съзнателно и благоразумно, да избягвате импулсивни постъпки. 

Луната е в земният знак Телец до 10:47ч на 13 ноември

Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само в тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

Не се препоръчват : спортни тренировки; отстраняване на новообразувания по лицето, шията и деколтето; естетична стоматология; татуси в областта на лицето, шията и деколтето, перманентен грим, вадене и правене на зъби.

След 17:49ч днес до 10:47ч на 13.11. Луната се движи на празен ход. Бъдете внимателни, за да се избегнат неприятни моменти на разочарование от взети важни решения в този момент. По това време човек се „изключва” за известно време (вниманието му е притъпено, той става разсеян). Не трябва да вземате отговорни решения, тъй като те се основават на заблуди. Стартираните дела ще вървят трудно или изобщо няма да имат успех. Трябва внимателно да спазвате всички правила за безопасност. Може да има неприятни инциденти на улицата ... Не купувайте важни и скъпи вещи, не подписвайте документи, договори. Нищо важно не предприемайте!

Продължава 16 лунен ден до 17:24ч на 12 ноември (от 16:56ч на 11 ноември)

Хубав и хармоничен ден, в който трябва да се избягват спорове, критики, прояви на всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия в момента е в упадък. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.

В този ден вратата към Висшите светове е отворена

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, запазете спокойствие. Идеално време за контакти с природата, разходки, пътуване.

В 16 лунен ден, ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:24ч на 12 ноември до 17:57ч на 13 ноември

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето и трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора.

Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайност.

Прекрасно време за любов и секс.

27 слънчев ден - Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

По-важни аспекти през деня

Луна тригон със Сатурн (08:45ч)

Луна опозиция с Меркурий (11:52ч)

Слънце опозиция с Луната (15:36ч)

Луна тригон с Плутон (17:49ч)

Марс секстил с Юпитер ( 20:22ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3599 0

Свързани новини

Водещи новини