Създадените в този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще

  • 24 октомври 2019 06:07

  • 5581
  • 0
Създадените в този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 23:21ч на 25 октомври

Луната надява монокъла и започва да следи дали всичко е на мястото си, дали има ред. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Доминиращ 26 лунен ден от 02:49ч на 24 октомври до 04:04ч на 25 октомври

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения. Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Тъй като все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Опасно е да се вадят зъби!

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстрижка и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

8 слънчев ден – Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5581 0

Свързани новини

Водещи новини