Ден за изненади и радост от битието

  • 15 октомври 2019 06:54

  • 3422
  • 0
Ден за изненади и радост от битието
© pixabay

Ден на приятните изненади. Има шанс да срещнете стар приятел, съученик или просто интересен човек. Днес можете да ви споходят страхотни идеи. Можете да разберете как да получите отговор на важен въпрос или да ви хрумне идея за откриване на собствен бизнес.

Вероятно е някое събитие или обстоятелство да промени живота ви веднъж завинаги.

Луната е в знак Телец. Когато Луната е в този знак, е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на красиви гледки, на комфортна обстановка, на вкусна храна. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Шопингът добре се отразява на психиката, но го направете през втората половина на деня. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

17 лунен ден до 19:54ч на 15 октомври (от 19:27ч на 14 октомври)

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете, но да не се стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Никакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Деловата активност трябва да бъде разумна. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. В древните текстове се споменава, че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е гнил, то той става раздразнителен и неприятен, здравето му не се подобрява, той ще страда и околните също.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най- уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство и акупунктура. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Първата половина на деня Луната е в опозиция с Венера, което прави хората чувствителни и сантиментални, с променливо настроение. Всяко нещо може да ни извади от равновесие и да избухнем. Това за кратко може да помрачи прекрасният 17 лунен ден. Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при жените сега е по-напрегната и са склонни да проявяват повече капризи.

Секс – Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Както се пееше в една песен: „да падат дрехи и задръжки….”, но в рамките на разумното и умерено.

Подстрижка – В този лунен ден може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

18 лунен ден от 19:54ч на 15 октомври до 20:23ч на 16 октомври

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Поверия на деня - Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност.

Лош знак е да загубите някаква вещ.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3422 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини