Ден на промените, на вътрешната трансформация

  • 05 октомври 2019 06:32

  • 3066
  • 0
Ден на промените, на вътрешната трансформация
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 06:43ч на 7 октомври

Въздържайте се от закупуване на обувки - обувките, купени под Луната в Козирог, никога не стават меки и не се износват.

Препоръчва се да се вземат горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, да грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване, счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици.

7 лунен ден до 14:44ч на 5 октомври (от 13:47ч на 4 октомври)

7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Има възможност да се реализират планове и идеи. Партньорите са склонни да проявяват повече доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Като цяло е по-добре да се говори по- малко. Силата на думите все още има голямо значение. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

8 лунен ден от 14:44ч на 5 октомври до 15:34ч на 6 октомври

С осмият лунен ден започва втората фаза на лунния месец. На първо място, това е денят на промените, вътрешната трансформация. Феникс, изгарящ в огън и възкръсващ от пепелта, символизира прехода към ново ниво. Промените в човека настъпват на биохимично ниво, на ниво клетки и тъкани. Тялото е наситено с енергия. Осмият лунен ден дава възможност на всеки да започне „от нулата“.

Препоръчва се да запалите свещи или камина, да се съзерцава огъня. Добре е да анализирате миналото си. Спомнете си старите обиди и ги пуснете. Ако можете да се отървете от гнета на миналото и си позволите да започнете да живеете по различен начин, тогава ви очакват сериозни промени. Промяна към по-добро.

Денят е успешен за работа в екип. Благоприятно време, за да търсите нови партньори и да разширите бизнеса. Най-добрият ден за интервюта.

Като цяло денят е много активен и може да ви подготви изненади и неочаквани събития. Можете спокойно да започнете нови неща, да очертаете нови планове, да направите ремонт у дома, да отидете на екскурзия, да се преместите в друг дом, да смените работата си. Но не забравяйте: за да внесете в живота нови цветове, ново преживяване и впечатления, трябва да промените нещо вътре в себе си.

Днес черният дроб, стомаха и периферната нервна система са „под атака“ - препоръчително е да ограничите храната и да не претоварвате стомаха. Алкохолът и цигарите са противопоказани. Идеалната диета за днес би била плодове, зеленчуци, зърнени храни.

В този ден трябва да поискате прошка и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции.

Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3066 0

Свързани новини

Водещи новини