Денят се смята за добър и щастлив

  • 02 октомври 2019 06:19

  • 3298
  • 0
Денят се смята за добър и щастлив
© Pixabay (архив)

От 12:47ч до 14:45ч Луната се движи на празен ход и е препоръчително да не предприемате нищо важно. Почивайте през това време или се занимавайте само с рутинна работа.

Луната е в знак Скорпион до 14:45ч. Напрегнат период. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Уязвими стават половите органи и правото черво.

В 14:45ч Луната преминава в знак Стрелец. Даже и тези, които предпочитат повече уединението започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения. Хората стават по-философски настроени. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

4 лунен ден до 11:33ч на 2 октомври (от 10:20ч на 1 октомври)

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения.

5 лунен ден от 11:33ч на 2 октомври до 12:43ч на 3 октомври

Символ на деня е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Време за проверка на верността към принципите.

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнати днес водят до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за смяна на дейността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

На този ден не трябва да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Сънищата отразяват вътрешното състояние на човек, тъй като стават промени на духовно ниво, трансформация от едно състояние в друго. Правилното тълкуване на съня може да покаже в коя посока се движите. Сънищата на този лунен ден носят интересна информация: да видите път или че пътувате - предстоят приятни събития, ако има сълзи - тялото се изчиства. Сънуване на неприятности - сигнал, че трябва да се погрижите за здравето си.

На този ден растенията започват активно да растат и функционират, докато земята „издишва“. Жизнените сокове преминават от корена по стъблото до плода. Чудесно време за засаждане и разсаждане на земеделски култури, храсти и овощни дървета.

Според поверието днес е добре да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3298 0

Свързани новини

Водещи новини