Хороскоп за октомври за зодиите овен - дева

  • 01 октомври 2019 09:05

  • 20395
  • 0
Хороскоп за октомври за зодиите овен - дева
© Pixabay (архив)

Овен - Октомври може да бъде важен месец за вашите цели в кариерата, макар че първо ще трябва да подредите някои практически дела. Хороскопът ви показва прекрасен период за дела, които изискват отговорност и дисциплина.  Ще бъдете вдъхновени от собствените си идеи. Може да срещнете завистливи погледи на колеги и клюки, но няма да ви пука, защото целта е ясна - реализирането на нови проекти и материално благополучие. Добре е да не се разсейвате от всичко, което е ненужно и да се пречиствате от негативната енергия. 

Има много начини да привлечете късмета на своя страна, затова ги използвайте в живота си. Полезно е да планирате всичко до най-малки подробности. Обърнете се към вътрешния си глас, за да не направите грешка и да не станете зависими от собствените си комплекси. Възможно е стари приятели или бивши любими да се върнат отново при вас. Но тук трябва да се вслушате в интуицията. 

Намирането на баланс между даване и приемане е много важно този месец, но е възможно голямо изцеление, ако можете да намерите сили в сърцето си, за да простите комуто е нужно. Трудните квадратури на Венера с Плутон и Уран, на 2-ри и 12-и могат да доведат до някои неприятности във вашето партньорство, с аргументи вероятно заради пари или завист, а може би и ревност. Ще трябва да разрешите конфликтите, да създадете уют в дома. Приемете всичко като поредното изпитание на съдбата. Ако останете спокойни, можете да намерите своя път през лабиринта обратно към прошката и хармонията, особено на 15 октомври, когато Меркурий е в хармоничен аспект с Нептун и ви помага да кажете и да направите правилните неща. 

Около 21 октомври, когато Венера влиза в тригон с Нептун, може да изживеете вълшебен фентъзи романс и тогава ще имате много причини отново да се усмихнете. Мнозина ги очаква приятно запознаване с романтичен привкус.

Трябва да сте повече на чист въздух, да ходите и да се занимавате с активни спортове. Не са изключени проблемите със съня, които могат да се преборят с народни лечебни средства. 

Телец – Не се притеснявайте – октомври ще е успешен и ползотворен месец. Във финансово отношение все още има предпоставки за промяна на всичко към по-добро. Трябва да сте по-открити и упорити, за да можете по-добре да изпълнявате задълженията си. Упоритостта може да бъде полезна в работата, с нея можете да се справите с много трудни задачи. Прекалената активност обаче може да доведе до малко стрес. На тази основа могат да възникнат конфликти, както с колегите, така и с бизнес партньорите. Не се изключват проблеми в отношенията с шефа ви.

По-добре е да насочите енергийния си поток към творчески проекти. През месеца има отлични условия за намиране на нова работа или за започване на бизнес. Със сигурност има такива, които ще ви подкрепят в начинанията ви. Добре ще е да се запишете на масажни и козметични процедури.

Семейните Телци ще имат много проблеми и притеснения. Ако не се справите с тези проблеми сега, те могат да се влачат още дълго време. Подредете личния си живот. Отделете повече време на половинката си. Е, ако просто сте уморени един от друг, тогава можете временно да се разделите на различни посоки. На 12-13 октомври Венера се противопоставя на Уран, като ви вдъхновява и дава идея как да получите най-доброто от двата свята - любовта и независимостта. 

Влюбете се в себе си, после в живота и едва след това - в този, който искате. Много Телци ще почувстват, че пътят ги привлича. Честно казано, не бива да се спирате и да се борите със себе си. В крайна сметка е добре да се вслушате в желанията си, да поискате няколко свободни дена на работното място и да се отправите с кола на някъде. Така че, когато почувствате вкуса на живота, ще можете отново да се върнете към онези неща, които преди това не само не ви носеха удоволствие, но и напълно ви потиснаха. Изморени сте не толкова от дела, колкото от факта, че душата ви се блъска като птица в клетка.

Близнаци - Със Слънцето във Везни идва благоприятен период за вас. Октомври може да донесе малки промени в живота на Близнаците, което ще бъде намеци за по-важни промени в бъдеще. Този месец е изпълнен с творческа енергия, идеи, планове и проекти. Чудесен месец да се организирате и да се съсредоточите върху своята производителност.  Ще бъдете по-креативни и това определено показва качеството ви на работа.

Вие сте необичайно емоционални през този есенен месец, но можете да използвате тези чувства и енергии за добро.  Реалността не е толкова лоша, колкото си мислите. Финансите ще останат стабилни. На 7-мо число, когато Меркурий се противопостави на Уран, може да имате проблясък или да се появи иновативна идея.

Транзитирането на няколко планети в шестия ви дом показва, че месец октомври ще донесе положителни промени в работната среда. Неминуемо ще има и много трудни дни, през които просто трябва да преминете, за да се върнете у дома и да се отпуснете. За щастие ще имате достатъчно енергия за всичко. Бързо ще завършите задачите си и като цяло ще можете да намерите решение на проблемите.

Влизането на Марс в петия ви дом след 4-ти ви подканва да поемете инициативата в романтичен план. Избягвайте сантиментални отношения на служебното си място. Ще имате други възможности. Твърде много събития могат да се случат в живота ви. А около 12 октомври, бихте предпочели просто да прекарате времето си сами, тъй като Венера се противопоставя на Уран и може да възникнат проблеми в отношенията. Трябва да се поставяте на мястото на други хора по-често, за да можете по-добре да разберете техните нужди и да станете по-добри в общуването, което ще помогне за укрепване на много отношения.  Силите ви ще бъдат насочени към търсенето на баланс и хармония във всички сфери на живота. Личният живот обещава да бъде релаксиращ и успешен. Има възможност за нови запознанства. Ако тези хора отговарят на вашите стандарти, месецът ще бъде много щастлив.

Рак - Октомври се проектира като положителен период за вас. Засилена креативност, иновативни идеи, събуждане на естествените таланти и тяхното приложение в различни проекти, което ще повиши вашето самочувствие и професионален имидж. Финансовото положение запазва стабилност. Старайте се да се съсредоточите върху работата, защото лесно ще се разсейвате. Преминавате през интензивен процес на вътрешна работа, мотивиран от присъствието на Северния възел в знака Рак.

Примирете се, че не можете да контролирате всичко. Важно е да се избягва прекалената работа, поемането на отговорностите на другите и да се дават съвети, които не са поискани.

През първата половина на месеца общуването ще бъде по-лесно и забавно. Можете да намерите общ език с всеки човек. Личните отношения в този момент ще бъдат забавни и изпълнени с оптимизъм.  Връзките със стари приятели може да се възстановят. Общуването ще ви носи специално усещане за радост и признание. Ще прекарате повече време извън дома. През втората половина на месеца всичко ще се промени. Ще търсите повече тишина, спокойствие и уединение като цяло. Това ще бъде отрезвяващ период в сравнение с първата половина на месеца. Отпуснете се и имайте повече увереност в себе си, не се оставяйте други да ви разколебават и уязвяват самочувствието и сигурността ви.

Месецът ще бъде богат на различни събития. Повечето от тях ще бъдат приятни и успешни. Това е периодът, в който можете просто да се насладите на спокойствието и да се отпуснете малко. От друга страна, Меркурий, Венера и Слънцето ще влязат в петия ви дом (на 03, 08 и 23/10), място, където ще се проведе и Новолунието в Скорпион на 28.10. Важни теми в живота ви ще станат децата и любовта. Някои ще се замислят за създаване на потомство, други вече може да са застигнати от радостната новина.

Ще имате нужда да обедините семейството си, да укрепите семейните отношения. Ще се стремите към сигурност. Особено благоприятно е за свободните представители на знака, някои от които ще получат различни предложения от романтичен характер. С Венера в Скорпион любовта може да предизвика силни емоции и чувства. Сексуалното желание нараства няколко пъти, независимо от възрастта ви, изпълнено е с мечти и фантазии по темата.

Лъв - Октомври обещава да бъде много обнадеждаващ и активен месец.  В живота на мнозина Юпитер отваря нови хоризонти и сътрудничества, договори за подписване и много интересни споразумения. Аспектите на Слънцето с Юпитер ще подкрепят най-съкровените ви желания и така ще можете да се насладите на период, пълен с потенциал. Ще ви се предоставят нови възможности или ще можете да положите първия камък на успеха за бъдещето.

В началото на месеца всичко ще върви гладко и стабилно. Постиженията идват лесно, а общуването с колегите няма да създаде проблеми. Вашите стремежи ще донесат добри резултати. Възможно е да има някои проблеми с концентрацията. Наистина сте мотивирани да надраснете ограниченията си и да покажете на какво сте способни.

Балансът между работата и живота е основен проблем през този месец, но знаците са добри, ще можете да намерите хармония по тези и други трудни въпроси. Въпреки че ще има възходи и падения през този период, ще бъдете много силни и уверени в себе си. Душата ви ще е непреклонна към всяка ситуация, дори екстремна. Това е страхотен период, за да покажете на всички своята креативност и да извлечете максимална полза от звездите. Можете да постигнете повече от всякога. 

През първата половина на октомври очаквайте огромен брой събития. Вашата харизма и чар ще бъдат особено засилени и ще ви помогнат да постигнете желанията си, трябва да ги използвате по-често.  Втората половина на октомври ще внесе малко тъмни облаци в живота ви. Това обаче ще се отнася само до начина ви на мислене - как ще възприемете този живот. Конфликти по време на работа са възможни, така че ще се нуждаете от много търпение, такт и дипломация, за да не влошите положението.

Ще имате малко по-високи очаквания в любовта. Небето е благосклонно и за самотните сърца. Излизайте и си създавайте нови приятели, но преди всичко поне до средата на месеца, защото по-късно ще бъде по-трудно да получите това, което искате. 

Дева - През октомври Девите искат да бъдат независими и свободни, да направлявате сами радикалните промени в живота си. Ще бъдете отворени към света. Марс ще увеличи самочувствието ви и ще ви насърчи да продължите пътя си към успеха.

Ще бъдете доста убедителни в речта си. По това време не трябва да слушате много мнението на другите, защото то може да бъде погрешно. Някои промени могат да ви дестабилизират. Не се притеснявайте, няма нищо сериозно. За някои източникът на приходи ще се промени. Ще имате много енергия на разположение и ще се чувствате като цяло отлично.

Ще научите много за себе си и хората около вас. Първата половина на месеца ще бъде спокойна и ще можете да се концентрирате върху работа или учене. Животът ще бъде лесен и бързо можете да намерите решение на всички проблеми. Ще има възможности за изграждане на отношения с всеки човек или за възкресяване на контактите с приятели от миналото. 

През втората половина на октомври можете да се съсредоточите много върху себе си и мислите си. Интензивно ще мислите и ще търсите решения на вашите проблеми. Често можете да се съсредоточавате върху минали събития, да мислите за вашите думи и недостатъци. Октомври е много важен месец за личностния растеж. Просто трябва да помислите и да направите равносметка, за да продължите напред. 

През този месец някои от вашите гледни точки към живота могат да се променят драстично. Можете да преживеете много положителен период в любовта. Ако имате човек, който е създавал трудности в миналото, сега има вероятност да успеете да разрешите всяка ситуация и да намерите отлична хармония. Ако сте самотни и искате да се влюбите отново, тогава първата половина на месеца може да ви предложи интересни възможности по отношение на приключенията и флирта.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20395 0

Свързани новини

Водещи новини