Светъл и хармоничен ден – за преоткриване на света

  • 27 септември 2019 06:15

  • 2936
  • 0
Светъл и хармоничен ден – за преоткриване на света
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 13:38ч до 13:04ч на 28 септември

В дните на Дева хората показват практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Изострят се възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния.Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

Интуицията намалява. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и съставяне на планове по-добре сега да се отложат. Най-доброто време за основно почистване на дома.

Добре е да се съблюдава диета. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

28 лунен ден от 05:12ч на 27 септември до 06:31ч на 28 септември

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек, и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли. Да не се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Хубаво е да проявите щедрост в постъпките си.

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Диета – Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е необходимо да се отделите повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата са предимно пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

11 слънчев ден –Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ е за ограмотяване, четене и учение. Ден на промените. Трябва да можете реагирате веднага на променящите се ситуации инстинктивно. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Основната препоръка днес е:”Прави всичко бързо!”

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2936 0

Свързани новини

Водещи новини