Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа

  • 26 септември 2019 06:20

  • 2943
  • 0
Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа
© Pixabay

Луната се движи на празен ход до 13:38ч - вършете само обичайната и рутинна работа. Не подписвайте важни документи, договори, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо важно.

Луната е в знак Лъв до 13:38ч. - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната влиза в знак Дева от 13:38ч – настъпва времето, когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Уязвими са нервната система, кожата и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

27 лунен ден от 03:55ч на 26 септември до 05:12ч на 27 септември

Символ на деня е тризъбеца - атрибут на Бога на моретата на Нептун. Енергийно благоприятен ден. Ден, в който трябва да се обърне всеки към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Добре е да се съчетаят разум и интуиция. Могат да се проявят неочаквани емоции.

В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Имаме възможност да погледнем по нов начин старите проблеми. Добър ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, както да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си като отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Днес всички нововъведения и амбициозни планове могат да се осъществят. Нужно е да поддържате в леко и радостно състояние духа си, като се избягва напрежението и вълненията.

27лунен ден е добър за всяка работа, но е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Днес може да не се занимавате с битова работа и домашни задължения, а да ги отложите.

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Подходящо е за срещи. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Болестите започнали сега не са опасни. В организма има повече натрупани сили и енергия, отколкото в другите дни. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех сред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

10 слънчев ден – Не приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо е повече за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления.

25-26 септември – Квадратурата на Венера със Сатурн, което може да внесе объркване на чувствата и лошо настроение, да провокира конфликти.  Възможни материални загуби, кражба. Бъдете внимателни.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2943 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини