Кармичен ден

  • 22 септември 2019 06:28

  • 4592
  • 0
Кармичен ден
© Pixabay

Луната е в знак Рак от 07:51ч

Настъпило е време за занимания със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. В същото време предразполага към капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

23 лунен ден от 23:40ч на 21 септември до 00:31ч на 23 септември

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Денят има мощна енергия. Енергията на Луната допринася не само за решителни действия, а понякога може да предизвика агресивно поведение при хората. Този ден често е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля.

Общувайте с колкото може по-малко хора. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не се поддавайте на провокации. В 23 лунен ден нараства броя на конфликтните ситуации, водещи до скандали, сбивания и други негативи. За  съжаление, хората, които страдат от психични разстройства и са нестабилни също получават значителна енергия и се засилва тяхната неадекватност. Престъпниците също се активират.

Въздържайте от бизнес дела. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността. Болестите, започнали през този ден, са продължителни.

Изгубеното нещо в 23 лунния ден е важен знак. Вселената ви казва, че този предмет не ви е нужен. Така че не се разстройвайте - всичко, което се случва през този период е за добро. Дори ако това ви е било скъпо, не се паникьосвайте. В близко бъдеще ще се сдобиете с нещо по-добро и по-хубаво.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Изчистете офиса и дома си енергийно и физически. Запалете свещ, горете билки, напръскайте със светена вода.

Отношенията в семейството също може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичността. Не е добре да изпитвате слабост и да се самосъжалявате днес. В този период много често хората извършват глупави постъпки. Това е резултат от работата на вътрешните демони, които всеки има. Опитайте се да се да им се противопоставите: във всяка провокативна ситуация се дръжте естествено и спокойно. Ако ви викат, просто се усмихнете в
отговор.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Половата система сега е уязвима.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Обезателно отделете време на своите деца.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4592 0

Свързани новини

Водещи новини