Ден за споделяне знанията си с други хора, търсене и предаване на нов опит

  • 21 септември 2019 06:36

  • 1532
  • 0
Ден за споделяне знанията си с други хора, търсене и предаване на нов опит
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 07:51ч на 22 септември.

Хората през това време са контактни, свободни, мобилни. Нараства потребността от получаване и предаване на информация, обмен на идеи и мисли. Хората искат да знаят какво се случва наоколо, какво правят другите. Положението на Луната в този знак дава богато въображение и остроумие. Характерна е и разсеяност. Умът и ръцете стават по-пъргави, а хората по-приказливи. Това е времето на лекомислените и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Зачестяват кражбите. Полезни са танците, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество. Не е bподходящо за занимания с рутинна работа.

Сега са уязвими белите дробове, често може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми.
Уязвима е още нервната система.

Грижа за растенията –Добре е за борба с вредителите или да се вземат профилактични мерки. Например, можете да пръскате с разтвор от чесън и калиев перманганат. Добре е да се наторят цветята. Тревата окосена в тези дни ще расте по-бавно. Не е подходящо за сеене и пресаждане. Неблагоприятно е за обилно поливане.

Продължава 22 лунен ден до 23:40ч на 21 септември (от 22:57ч на 20 септември)

Нищо чудно, че символът на 22-ия лунен ден е Слонът - носителят на мъдростта. Подходящо е в този лунен ден да се споделяте знанията си с други хора, както и да търсите нов опит и да разширите хоризонтите си. Това се дължи на факта, че именно в този ден умът е в състояние да запомни нова информация много по-добре. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползва. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Чудесен ден за релакс, почивка! Днес действайте според вътрешните си усещания. Оставете проблемите и делата си за кратко, просто не можете да направите нищо повече за момента.  Не приемайте работа извън това, което можете да направите, не се докарвайте до морално и физическо изтощение, но все пак трябва да има баланс между работата и свободното време, не изцяло да се мързелува.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Всичко, което е направено искрено и за благо, ще донесе много полза. И обратно – ако мислите или вършите нещо лошо, късметът ще се отвърне от вас за дълъг период от време. Ако в 22 лунен ден се занимавате с благотворителност, може да сте сигурни, че двойно ще ви се върне.

Обърнете внимание на кръста и таза. Пазете ги от травми. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

За тези, които сключват брак в 22 лунен ден, бъдете сигурни, че през целия си семеен живот ще бъдете заобиколени от взаимна любов и грижи, вашата сродна душа ще ви защитава и буквално ще ви носи на ръце, опитвайки се да ви угоди за всичко. Всичко това обаче ви очаква само ако съпрузите бъдат верни един на друг.

Време за романтична вечер. Сексът трябва да бъде внимателен, бавен, нежен и без резки движения. Прекрасен ден за зачатие.

Благоприятно за всички видове покупки.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да натрупате няколко излишни килограма.

Сънища – В тях ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Следва 23 лунен ден от 23:40ч на 21 септември до 00:31ч на 23 септември

5 слънчев ден – Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

В късния следобед и ранна вечер е засилено влиянието от напрегнатия аспект на Луната с Марс. Носи импулсивност, емоционална нестабилност, лесна раздразнителност, повишена конфликтност. Хората са възбудими и всяка дреболия може да предизвика бурна реакция. Най-много страдат тези, които влизат в контакт с голям поток от хора – касиери, продавачи, обслужващ персонал. Жените реагират остро, мъжете трудно сдържат инстинктите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1532 0

Свързани новини

Водещи новини