Време за умиротворение

  • 18 септември 2019 06:00

  • 2929
  • 0
Време за умиротворение
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 23:59ч на 19 септември.

Внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Ако сега не дадете на струпаната вътрешно енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самите вас и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Продължава 19 лунен ден до 21:50ч на 18 септември (от 21:23ч на 17 септември)

Денят е сложен и носи трудности. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Денят е добре да се посвети на обмисляне на своите постъпки и покаяние. Ако сте виновни пред някого, обезателно му се извинете. Удачен ден за работа над себе си, за избавяне от гордост, илюзии, чуждо влияние. Критичен ден за психично болните.

Пазете парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да държите ръцете си върху чантите. Увеличава се опасността от травми. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка. Пазете се от насекоми и предимно от паякообразни. Може да се стигне до алергични реакции.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Това, през което преминете в този ден, може да е точен показател на вашите истински ви отношения и проверка за здравината на връзката. Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да ги задълбочите.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден да не се практикува никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Подстрижка – За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

Следва 20 лунен ден от 21:50ч на 18 септември 22:21ч на 19 септември

2 слънчев ден – Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова. Ако на излизане от къщи ви духа страничен вятър или листо от дърво падне на главата ви, това е знак за небесна защита. Намиране на метални предмети или монети днес не е добър знак. По-добре не ги вземайте. Ако чуете да ви назовават по име, веднага си намислете желание.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2929 0

Свързани новини

Водещи новини