Ден на нашите заблуди и грешки

  • 19 август 2019 06:10

  • 2666
  • 0
Ден на нашите заблуди и грешки
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 07:38ч на 21 август

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Периодът е проникнат от напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Неудачно за встъпване в брак, за сключване на договори. Да не се чоплят пъпки по лицето. Да се пази главата от травми. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Продължава 19 лунен ден до 22:31ч на 19 август (от 22:07ч на 18 август)

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуди и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Време на трудностите. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо не ви заплашва. Подходящо време за рутинна работа.

Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Днес не вземайте и не давайте пари на заем.

Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Увеличава се опасността от травми. Главната защита на деня е огънят. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната “затъмнява” разсъдъка.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете.

Следва 20 лунен ден от 22:31ч на 19 август до 22:55ч на 20 август.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Успехът съпътства тези, които са готови да усвоят нещо ново, нова професия, чужд език. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите, без да налагате своето мнение. Общувайте, водете постоянно разговори.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2666 0

Свързани новини

Водещи новини