Денят е непредсказуем, може да се очаква всичко

  • 11 август 2019 06:29

  • 4222
  • 0
Денят е непредсказуем, може да се очаква всичко
© Pixabay

Луната е в знак Козирог от 07:51ч.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Не е подходящо за зъболекарски услуги освен при спешни и неотложни случаи. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб.

Продължава 11 лунен ден от 17:02ч на 10 август до 17:59ч на 11 август

Символичното съответствие на лунния ден отговаря на 1-12 градуса на знак Лъв. Символ короната. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Това, което сте започнали трябва да го довършите обезателно, иначе то може да завърши самостоятелно, но не както сте очаквали. Не се занимавайте с непознати дейности. Не започвайте големи неща, ще доведат до загуба. Лошо е за търговия.

Не се препоръчва пасивен начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Денят е изпълнен с мощна неконтролируема енергия и организмът се пренастройва под влияние на особените лъчи. Добре е да се отдели внимание на здравето. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Повече представляват опасност за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието. Подходящо е за начало на гладуване.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Добре е за изчистване на аурата.

Денят е малко опасен за взаимоотношенията. Да се избягват всякакви спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството, към партньора си.

Бъдете внимателни с режещи инструменти, дори с нож за рязане на хляб. Падащи ножове, вилици предупреждават за опасност. Контакт с насекомите не се препоръчва (днес не трябва да се убиват).

Следва 12 лунен ден от 17:59ч на 11 август до 18:50ч на 12 август

24 слънчев ден – Напрегнат ден, може да поднесе изпитания, да изисква повече усилия. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Денят е благоприятен само за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4222 0

Свързани новини

Водещи новини