Днес могат да станат резки промени в живота ви

  • 09 август 2019 06:13

  • 5743
  • 0
Днес могат да станат резки промени в живота ви
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец.

По това време хората са идеалистично настроени, с тенденция за търсене на справедливост и борба за правото. Социалният и общественият живот се активизира. Трудно се понасят ограниченията.

Уязвими са областта на таза, кръвоносната система. Избягвайте да натоварвате краката с вървене. Да не се преяжда и да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна.

Продължава 9 лунен ден до 15:59 ч на 9 август (от 14:53ч на 8 август)

Счита се за тъмен и тежък. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми от миналото. Денят към който трябва да се отнасяте внимателно, защото в него се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, получават главоболие, имат различни неудачи.

Подходящо е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Болестите започнали в 9 лунен ден са опасни, особено ако се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си да усещате някакво притискане, това е знак, че сте натрупали много проблеми.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и конфликтите, които възникнат много лесно, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. Всеки е уверен в своята правота, никой не слуша другите.

Следва 10 лунен ден от 15:59 ч на 9 август до 17:02ч на 10 август

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, да се съберете цялото семейство. Може да организирате съвместна семейна вечеря. Не се препоръчва уединение.

Този ден носи сила и енергия, затова можете да се заемете с всякакви важни дела - успехът ви ще бъде обезпечен. Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете по-сериозно със здравето. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

Сега е време за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

22 слънчев ден – Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат резки промени в живота. Например внезапно преминаване на друга работа, да тръгнете на пътуване, без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Този ден живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Денят благоприятства създаването на нови контакти и освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време навън сред хората.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5743 0

Свързани новини

Водещи новини