Днес могат да се появят хора, свързани с вас кармично

  • 08 август 2019 06:16

  • 7368
  • 0
Днес могат да се появят хора, свързани с вас кармично
© Pixabay (архив)

Имаме тригон на Венера с Юпитер – това е един от най-добрите планетарни аспекти между двете планети символизиращи малкото и голямото щастие.

Благоприятно е за отношенията в любовта и партньорството. Подходящо за срещи, за обществени мероприятия, финансови сделки, благотворителна дейност, за нови запознанства. Важен аспект на финансовото благополучие. Опитайте си днес късмета на тото, лотария. Мнозина ще спечелят. Вижте своите числа в седмичният хороскоп.

Луната минава на празен ход от 17:59ч до 23:36ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната е в знак Скорпион до 23:36ч, след което преминава в знак Стрелец. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

Продължава 8 лунен ден от 13:45ч на 7 август до 14:53ч на 8 август.

Имате втори шанс да въплътите в реалността онези свои проекти, които не сте осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения.

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи решения. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Благоприятно за занимания с занимания с интелектуален труд и благотворителна дейност.

Ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Старайте се да избягвате спорове и конфликти.

Подстрижка – избягвате да го правите до 15:00ч

Следва 9 лунен ден от 14:53ч на 8 август до 15:59 ч на 9 август.

Счита се за тъмен и тежък. Мнозина усещат неговото настъпване като изпитват безпричинни страхове, безпокойство, получават главоболие, имат различни неудачи. Денят към който трябва да се отнасяме внимателно, защото в него се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало.

В деветия лунен ден зачестяват броя на кавгите и конфликтите, които могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват контакти, особено с непознати хора. Всеки е уверен в своята правота, никой не слуша другите. Трябва да има контрол над мислите и думите си, да се опитваме да не реагираме отрицателно на хората около нас, въпреки че ще бъде много трудно да се въздържаме. На 9-ия лунен ден във всички отношения може да се създадат конфликти.

Подходящо е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Болестите започнали в 9 лунен ден са опасни, особено ако се съпровождат с висока температура. Ако в гърдите си да усещате някакво притискане, това е знак, че сте натрупали много проблеми. Възможно е да имате лоши, болезнени сънища (не трябва да им се вярва).

Този лунен ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Развържете кармичните си възли като простите на себе си и на онези, които са ви обидили. В него нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми от миналото.

Можете да защитите дома си с помощта на стайни растения като здравец, розмарин, кипарис, роза или папрат. Много е хубаво да почистите информационното поле на дома си в този ден. На всеки един от нас идват в къщата различни хора, включително не много приятни, носещи със себе си отрицателна енергия. В допълнение, ние също внасяме много негативни енергии в нашия дом чрез нашето лошо настроение, караниците. Ето защо е необходимо от време на време да се извършва подобно прочистване. Може да обиколите жилището с горяща свещ в дясната ръка, да прочетете молитва във всеки ъгъл на стаята, която знаете например "Отче наш", пръскане със светена вода или да направите изчистване с Рейки, ако сте посветени в това. Може да се отстрани отрицателната енергия в къщата като опушите с горящ сух жълт кантарион (магарешки трън, тамян).

21 слънчев ден – Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. Излизайте навън на разходка и сред хората. Добре е да се обхождат големи пространства. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. При залез слънце е най-добре да разпускате.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7368 0

Свързани новини

Водещи новини