Ден за вътрешна трансформация и възраждане

  • 07 август 2019 05:56

  • 2522
  • 0
Ден за вътрешна трансформация и възраждане
© Pixabay

Слънцето е в тригон с Юпитер – благоприятен аспект

Луната е в знак Скорпион до 23:36ч на 8 август. Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен, отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Често се появява чувство на ревност през този период.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Продължава 7 лунен ден от 12:34ч на 6 август до 13:45ч на7 август

Денят е сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, ще бъде реализирано. Това, което силно желаете на някой или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено опасно е да лъжете в този ден. Много скоро ще стане истина.

Следва 8 лунен ден от 13:45ч на7 август до 14:53ч на 8 август

Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното съзнание. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Основната характеристика на този лунен ден е трансформация и възраждане. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения.

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения. Удачен за пътуване и преместване на ново място. Живейте свободно, не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня.

Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

8 лунен ден се явява още ден на прошката. Постарайте се да разберете тези, които са ви обидили и се поставете на тяхно място. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки. Спорове, конфликти възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате. Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да се откажете от него. Могат да възникнат някакви усложнения. Емоционалният фон е нестабилен.

Подстрижка – До 13:45 може, но след това е най-добре, ако в 8 лунен ден избягвате да го правите.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

20 слънчев ден –Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес, им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се по-малко да разговаряте.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2522 0

Свързани новини

Водещи новини