Днешният ден символизира рогът на изобилието

  • 01 август 2019 06:47

  • 4322
  • 0
Днешният ден символизира рогът на изобилието
© pixabay

От 00:00 до 06:13ч – 29 лунен ден

От 06:13 до 06:18ч – 1 лунен ден

От 06:18 до 07:34ч на 02.08. – 2 лунен ден

Меркурий от днес става директен, въпреки че влиянието му ще продължи още 2-3 дена.

В 06:13ч настъпва новолуние в знак Лъв.

В това време Луната не се вижда изобщо. Тя се намира на една линия между Слънцето и Земята с неосветената си част към нас. Два дена преди и два ден след новолуние се наричат дните на Хеката. Времето се счита за тежко. В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер.

Не е зле да се спази диета, да се прави вътрешно и външно очистване, да се посети църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху пламъка, на която да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Сега са полезни чайове и настойки от екологично чисти треви.

Много подходящо е да се започне лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар.

По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Луната е в знак Лъв - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 2 лунен ден от 06:18ч на 1 август до 07:34ч на 2 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. Не се учудвайте, ако след подстрижката косите ви започнат да се навиват.

Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Образите на сънищата ви могат да послужат като пряко указание как да действате, но трябва да ги тълкувате правилно, а не да ги приемате буквално. Сънищата биват конкретни и ярки, което улеснява тълкуването им.

14 слънчев ден –Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4322 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини