Месечен хороскоп за всички зодии за август

  • 31 юли 2019 11:55

  • 54881
  • 0
Месечен хороскоп за всички зодии за август
© Getty (архив)

Овен – Август е благоприятен и динамичен месец за вас. Имате много идеи, планове и възможности да започнете да ги реализирате. В началото на месеца е възможно да срещнете някои трудности в работата и отношенията с хората, но ако сте наясно с това, което правите и накъде отивате, ще се справите. Не поемайте рискове, не бързайте да правите инвестиции и заключения, защото могат да бъдат погрешни стъпки. Първо мислете и след това действайте, не обратното. Ако нещо не ви се получи, не се разстройвайте. Значи така е трябвало да стане. Ретроградното движение на Нептун, планетата на илюзиите в 12-тия ви дом ще ви напомни, че понякога нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Това е чудесно време да се справите с чувствата, които сте потискали през последните месеци. Ако имате нужда от професионална помощ, потърсете я, няма нищо лошо в това. Може да започне търсенето на партньор, с който да споделите красотата на лятото. Слънцето ще бъде във вашия сектор на любовта, което ще ви доближи до бъдещата ви любов.

Телец – През август мнозина ще се замислят за смисъла на живота. Енергията витаеща в пространството може да пробуди интереса ви към окултизма, реинкарнациите, към всичко тайно и неведомо. Време за осъществяване на много фантазии. Проблеми може да има заради това, че не ви достига търпение да доведете всичко до край. Кариерата за някои от вас ще се развива доста успешно. Вместо уравновесеният и миролюбив Телец, ще се прояви упоритият, инатест и силен характер. Може да намерите допълнителен източник на работа с по-високо заплащане. Тези, които се увличат по хазарта, нека помнят, че няма да имат лесни печалби и по-добре да спестят тези пари. Неблагоприятно време за продажба на семейни имущества. Край вас ще се случват не малко нестандартни ситуации, понякога даже малко комични. През по-голямата част от времето ще бъдете пълни с интерес и оптимизъм, романтично настроени и много дейни.

Близнаци – Събитията ще имат противоречив характер и въпреки, че някои от тях ще са далеч от желаните очаквания, то вие ще запазите оптимистичния си дух. Заемете се да завършите това, което по-рано сте започнали, но сте изоставили поради липса на време.Ретроградното движение на Нептун ще ви помогне да спрете да се заблуждавате, че нямате други възможности и да започнете да виждате морето от алтернативи, които стоят пред вас. Изведнъж мъглата ще се вдигне пред очите ви и ще видите новите пътища по-ясно. В живота на някои ще се върне бивш колега или работодател. С тях е възможно ново сътрудничество или да се формират нови отношения. Сатурн води до стесняване на финансовите възможности и призовава към повече икономии. Време за творческа активност. С широка крачка можете да подхождате във всички направления. Учете се да се радвате на живота, участвайте в различни мероприятия и авантюри.

Рак – Чрез по-голяма настойчивост и активност, много от проблемите ще бъдат решени. Време за подобряване на бита, благоустройство на дома и нови придобивки. Именно сега Светлите сили благоприятстват всичко свързано с дома и семейството. Много семейства ще бъдат възнаградени с наследник или нов член ще се присъедини към тях. Имайте активна позиция, обръщайте се за помощ към по-компетентни хора и професионалисти и избягвайте такива със съмнителна репутация. През второто полумесечие ще имате възможност по-широко да се разгърнете в своите проекти. Настанало е време да потърсите скрития смисъл на живота. Мнозина ще се обърнат към философията, езотериката, религията. Помнете, че всички натрупани знания не са само за лично ползване, а за предаване на опит и знания на хората. Разумно се отнасяйте към влагането на материални средства. Много любов, радост и развлечения очакват Раците с млади души.

Лъв – Нараства вашето обаяние и привлекателност в очите на противоположния пол, а така и шансовете за нова връзка. Възможно е да се разгорят през месеца страстни любовни отношения. Контролирайте емоциите и чувствата, защото ревността може да ви тласне към разруха. От голямо значение ще бъде и вашият външен вид, затова се постарайте да го приведете в ред. Финансовите машинации да придобиете нещо на всяка цена и в кратки срокове, могат да бъдат твърде рисковани. Бъдете бдителни при сключване на договори, при инвестиции, подписване на важни документи. Мнозина ще решат да предприемат нещо за благоустройството на дома или ремонти. За да има мир в къщи, избягвайте да налагате своята воля върху близките си. Уважавайте тяхното мнение и желания. Има шанс да срещнете сродна душа.

Дева – Успехът ви ще зависи от това, доколко сте се научили да се възползвате от обстоятелствата.  Ще бъдете погълнати от работата. Старайте се въпреки това да имате достатъчно време за почивка и развлечения. Време, в което е нужно активно и самостоятелно да си пробивате път пред себе си в живота, но и до голяма степен бъдещето ви зависи от обкръжаващите ви хора. Някои от вас ги очаква професионално израстване, при условие, че идеите им бъдат оригинални. Всяка спекулативна дейност, работа на два фронта, ще дадат обратен на желания резултат и провал във всички направления, в които работите.  Предстоят много срещи и увлечения. Тези, които мислят, че са изтървали своя влак, сега ще могат да се качат на друг. Звездите ще подкрепят сериозните любовни намерения. През първата половина на месеца избягвайте да поемате върху себе си големи отговорности.

Везни – Август ще започнете в състояние на вътрешна хармония и ще срещате благопожелателното отношение на другите към вас. Времето е удачно само за оправдани рискове и изразяване на творчески възможности. Време, в което може да си позволите, ако не всичко, то поне много. Ще срещнете отклик у близките си към своите идеи и усилия. В дадени моменти ще присъства неяснота, загадъчност и неопределеност в деловите и партньорските взаимоотношения. Събитията може да се окажат твърде сложни. Ако се отнесете с търпение и разбиране, прошка и компромис, може да заобиколите големите камъни препречили пътя ви. Съдбата ще подложи някои на проверка и ако я издържите успешно, после животът ви ще стане по-спокоен и приятен. Ретроградното движение на тайнствения Нептун във вашия 6-ти дом на здравето, ще ви помогне да откриете, че имате голяма вътрешна сила. Голямата воля ще ви помогне да промените многото навици, които са ви пречили досега. Личният живот ще се развива успешно, ако сте готови и с отворени сетива. Опитайте нов подход към любовта.

Скорпион – През август ви очакват меки и сърдечни отношения с околните. Емоционалният подем ще ви даде нов импулс за творчески изяви. Ще се разширят социалните ви контакти. Съдбата може да ви сблъска с човек, когото сте обичали в миналото. Вашият неспокоен ум понякога ще се проявява в повишена раздразнителност и натоварване на нервната ви система. Работа, многобройни дела и социална активност ще поглъщат почти цялото ви време и внимание. Намирайте повече време за себе си, за развлечения, за близки и приятели. В семейството може да има важно събитие. Нужно е да проявявате повече тактичност и дипломатичност и да избягвате конфликти с партньора си. Бъдете повече предпазливи, защото ще бъдете лесни жертви за прелъстяване или измама. Възможна е да започнете любовна връзка с човек, когото изобщо не познавате или да завържете таен флирт.

Стрелец – Месец август ще внесе нови теми във вашия живот. Настъпва сериозно време за анализ и избор на варианти. Съдбата изисква от вас вземане на самостоятелни решения. Бъдете крайно предпазливи във всяка една сфера, в която действате. Има възможност да попаднете под деструктивни влияния. Необходимо е да използвате нови методи при решаване на старите проблеми. Благоприятно ще е за посещение на лекции, каране на курсове, повишаване на квалификацията. Важно е всяка информация да има практически смисъл и да може да бъде използвана. Ще се сдобиете с голяма и нова придобивка. Период на приятни социални контакти. Слънцето ще подпомага и улеснява вашето общуване с хората от вашето най-близко обкръжение. Чудесно би било, ако можете да си вземете малко отпуска и заминете някъде на почивка. Мнозина ще срещнат своята любов на работа или сред близкото си обкръжение.

Козирог – Август обещава да бъде много ярък месец и буквално изпълнен с различни събития. Хороскопът ви предупреждава, че във вашия живот ще има добри шансове, които по никакъв начин не бива да бъдат пропуснати. Така че бъдете особено внимателни. Ще се нуждаете не само от усърдие, но и от търпение и дискретност във вашите действия. Областта на финансите обещава да остане стабилна. Ще бъдете пълни с нови идеи, въодушевени и ще откривате нови перспективи пред себе си. Вие знаете как да постигнете това, което искате. Сега е подходящо да направите промени във външния си вид, както и да се погрижите за здравето си, да се поглезите със спа процедури, масажи, да обновите гардероба си. Време да си съставите нов план за действие. Не е подходящо да правите сериозни инвестиции през този месец, нито да теглите кредити.

Водолей – В средата на лятото, звездите са доста щедри към вас. Вашият успех ще зависи преди всичко от самочувствието и способността да се адаптирате към новите условия. Няма смисъл да седите и да чакате късмета сам да падне върху главата ви, трябва да действате. Каквото и да решите да промените в живота си, не го правете под влияние на емоциите. Винаги влагайте частица здрав разум във всичко. Не се препоръчва да се натоварвате психически, емоционално или физически. Пазете се от инциденти. Ще разшири кръгът на общуване и ще осъществите нови запознанства. Всяко лице, събитие или обстоятелство е ресурс, който може да бъде използван с предимство за целите ви. Ще преобладава оптимистичното ви настроение, като цяло ще се чувствате добре и на мнозина животът ще им носи удоволствие. Флиртовете ще бъдат леки и повърхностни.

Риби – Не се оставяйте да ви завладяват вътрешните съмнения. Те могат да прекъснат връзката ви с действителността. Старайте се да бъдете повече време сред хората. Желанието за усамотение, затварянето в себе си, песимизмът – това са знаци за появяване на проблеми със здравето. Колкото да са детински или нелогични вашите скрити вътрешни желания, позволете им да видят бял свят, заемете се с реализирането им. Във второто полумесичие животът ще ви научи да живеете като истински играчи. Ретроградното движение на Нептун, планетата на илюзиите, ще увеличи желанието ви за промяна и риск. Важно е обаче да се вглеждате внимателно при събирането на информация, не се доверявайте на всичко. Някои Риби ще възстановят контактите си с човек, който живее далеч от тях. За предпочитане е да не сте обсебени от търсенето на партньор, защото тогава няма да го намерите. От друга страна, ако се отпуснете и отворите сърцето си за любов, ще срещнете човек, който ще ви привлече.

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
54881 0

Свързани новини

Водещи новини