Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 29 юли 2019 10:04

  • 24023
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Седмицата започва с квадратура между Слънцето и Уран. Това ще увеличи усещането за напрежение. Възможни е да предизвика конфликти и трудности в сферата на бизнеса. Възможни са неочаквани промени. Може да се отрази неблагоприятно върху поведението на хората, също върху здравословното състояние, проблеми от психо-емоционален характер.

Непредсказуемост на събитията, повечето, от които могат да бъдат крайни и шокиращи. Могат да възникват внезапни романтични влечения, но те няма да са дълготрайни и устойчиви. В някои случаи ще доведе до разрушаване на връзки. С особено внимание да се прилагат правилата за безопасност при работа с електрически уреди и инсталации, химически вещества. Ако е възможно отменете за друго време полетите със самолет.

На 1 август Меркурий излиза от ретроградност и става отново директен, но влиянието му остава още 2-3 дена.

На 1 август в 06:13ч е новолуние.

На 2 август Венера влиза в квадрат с Уран - Това носи силни емоции и вълнения. Ще ви накара да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра. Настроението става променливо като мартенското време. Възможни са неочаквани материални загуби, така че бъдете предпазливи.

Благоприятни дати за подстригване – 29 и 31 юли, 1, 2 и 4 август.

Времето, в което Луната се движи на празен ход, не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

29.07. 00:00 –29.07. 14:32
31.07. 06:34 - 31.07. 16:19
01.08. 23:49 - 02.08. 16:22
04.08. 07:28 - 04.08. 16:31

Овен –  Вашата активност и равнището на жизнената ви енергия ще започнат да нарастват. Трудно ви свърта на едно място. Имате много планове и идеи, които се надявате да осъществите. Луната и Венера са вашите основни помощници по пътя към щастието и изпълнението на мечтите ви. Венера е източник на чиста физическа сила, добро настроение, любовна енергия и ще ви подкрепя в труден момент. Любовта към всичко красиво и желанието да бъдете близо до всичко, което ви харесва е това, което ще събуди у вас тази планета. Запознанства е най-вероятно да се случат при пътувания. Не е изключено да започнете нова романтична връзка. Как ще се развият отношенията, ще зависи от вас. Опитайте се да не правите грешките, довели до прекъсване на предишни връзки.

Благоприятни дни- 01, 02.08.
Бъдете внимателни – 30, 31.07.

Телец – Звездите ви обещават благоприятни ситуации и обстоятелства. Слънцето ще се движи през семейния ви сектор, където ще остане през следващите четири седмици. През този период близките взаимоотношения и семейните въпроси ще привлекат вниманието ви. Ако по това време членове на семейството или близки приятели празнуват рождени дни или важни събития, ще се радвате да участвате в подготовката на празника. Изразяването на любов към близките ви носи радост, но не забравяйте да поглезите и себе си. Отделете малко време за дома си, направете го красиво и уютно място, за да го усетите като замъка на мечтите си. Ако е възможно, намалете количеството работа до разумен минимум и си почивайте повече. Намерете време за развлечения, за приятелски и любовни срещи.

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 03, 04.08.
Бъдете внимателни - 01, 02.08.

Близнаци – Като цяло седмицата е добра, в много отношения може да се нарече и успешна. Ще бъдете посветени на работата си и деловите контакти. Заемете се с благоустройство на пространството около себе си, което ще повиши и подобри вашето самочувствие и настроение. Здравето ви до известна степен зависи от реда и атмосферата около вас. През седмицата може да започнете да изпитвате някакви съмнения от рода на:”Да бъде или да не бъде, в това е въпросът” и това ще е лайтмотивът на живота ви през следващите дни. Звездите ви предвещават много приятни мигове и впечатления. Съдбата ще ви предостави някакъв шанс, стига да го видите навреме и да не го пропуснете.

Благоприятни дни- 01, 02.08.
Бъдете внимателни - 03, 04.08.

Рак –Периодът е удачен за решаване на семейните проблеми - от битови до романтични. Имате чудесна възможност за нови запознанства, затова по-малко стойте у дома.  През втората половина на седмицата звездите ви съветват да не зацикляте върху собствените си притеснения, а да обърнете специално внимание на това, което се случва в живота на любимия ви човек - в работата, в общуването с близки и приятели. Възможно е той/тя да е изправен пред трудности, за които да не се осмелява да говори. И само вашето чувствително отношение ще му/й помогне да се разкрие. Показвайки му/й, че ви пука, партньорът ви ще получи истинско облекчение и утеха. Новите запознанства могат да доведат до платонична привързаност и силни чувства. В някои случаи са възможни тайни романтични връзки.

Благоприятни дни- 03, 04.08.
Бъдете внимателни - 30, 31.07.

Лъв – През тази седмица ще се почувствате в мир със себе си и околния свят. Вътрешната смяна на нагласата ви изпълва с живот и вдъхновение. Вашата енергия забележително ще започне да нараства и постепенно ще се почувствате в по-добра форма. Марс ще ви подтиква към флиртове. Може да отворите нова страница или да преоткриете отново човека до себе си. Отношенията с някого, когото познавате от дълго време, през тази седмица могат да преминат на ново равнище. Под благоприятното влияние на планетите, някои от вас ще проявят романтичен интерес към приятел, който никога досега не са смятали за потенциален партньор. И този интерес може да се окаже взаимен!

Благоприятни дни- 29.07.
Бъдете внимателни - 01, 02.08.

Дева – Богата на събития седмица. Време, което трябва да се използва с максимален ефект. Не се страхувайте да използвате по-творчески подход към решаването на проблемите. Марс ще засили енергията и активността ви. По-лесно ще постигате целите си. Всичко ще ви се удава с минимални усилия и време. Бъдете по-въздържани и дипломатични. Трябва повече да сте внимателни за това, което казвате. Вероятността за нова връзка е твърде висока. Използвайте всяка възможност, която ви се предоставя. Но звездите си настояват на своето: ако мечтаете за дълга романтична връзка с перспектива за размяна на пръстени, не бързайте да преминавате към момента на първата интимност. Бъдете непристъпни!

Благоприятни дни- 30, 31.07.
Бъдете внимателни - 03, 04.08.

Везни – Сравнително добра седмица. Ще бъдете целеустремени, дисциплинирани и трудолюбиви. Ще нараснат отговорностите ви. Постарайте се да поемате само толкова работа, с колкото можете да се справите без това да навреди на здравето ви. По-малко се доверявайте на другите, повече разчитайте на себе си и интуицията си. Имате добър самоконтрол над емоционалната сфера. Някои ще започнат да преценяват как да променят някои неща в дома си за по-добро, ще предприемат модернизиране, освежаване и обновяване на обстановката. Мнозина решават да започнат нов живот в средата на лятото - полезен и продуктивен. Везни, отворете сърцето си да обичате, защото имате прекрасни дни напред, време да се влюбите или да съживите връзката си.

Благоприятни дни- 01, 02.08.
Бъдете внимателни – 30, 31.07.

Скорпион – Планетното разположение през тази седмица може да се интерпретира като “Каквото посееш, това ще пожънеш”, особено що се касае до взаимоотношенията. Любовта трябва да я отглеждате като цвете в саксия. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение. Не поемайте повече задачи, отколкото можете да овладеете. Периода ще донесе нови сили за постигане на поставените цели. Ще трябва да преразгледате отново някои ваши планове. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Вашите нови начинания ще бъдат подкрепяни от звездните сили. Ще имате силен спонтанен порив, който ще ви се иска да последвате. Желанието за нещо по-различно ще ви подтикне към общуване с различни хора.

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 03, 04.08.
Бъдете внимателни - 01, 02.08.

Стрелец – Хората от вашия знак ще усетят страстта към пътуванията и приключенията. Не се опитвайте да я потискате, търсещият ви дух няма да го позволи. Слънцето транзитира през вашия девети дом до 20 август, така че свободата ще се прояви с пълна сила. Ако имате възможност да отидете на екскурзия - не изпускайте възможността. Няма нищо по-добро от нови пейзажи и неизследвани места. Това е, което ще ви на кара да се чувствате освежени. Ако това не е възможно, намерете начин да разширите хоризонтите си по друг начин. Благоприятно време за творческа активност. Лесно ще се справяте с всякакви проблеми. Знайте, че с простите решения можете да постигнете реален успех. Могат да се появят интересни идеи.

Благоприятни дни- 01, 02.08.
Бъдете внимателни - 03, 04.08.

Козирог – Предстои една сравнително добра седмица. Ще проявите ентусиазъм и нестандартно виждане към ситуациите. Ставате флиртуващи, появява се игриво настроение. Слънцето транзитира през вашия осми дом на изкушенията, сектора на интимността и дълбоката страст. Имате четири седмици, през които може да забележите необяснимо привличане към някого от вашата среда. Може дори да е човек, който не е от обкръжението ви. Но има огромна разлика между фантазията и реалността и ако решите да развиете отношения, тогава може да дойде разочарованието. Едно нещо е съблазнителен поглед и двусмислени думи, друго е по-тясна връзка.

Благоприятни дни- 03, 04.08.
Бъдете внимателни - 30, 31.07.

Водолей – Предстои ви доста активна седмица. Очакват ви положителни промени, някои обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Вратата на новите възможности ще се отвори широко пред мнозина. Навлизате в нов етап на трансформация. Отделете време на своето хоби и увлечения. Ще се повиши самочувствието ви многократно. Не се страхувайте от препятствията, които ще възникнат по пътя ви, те са напълно преодолими. Сдържайте поривите си и не давайте поводи на партньорите си да недоволстват. Марс ще ви подтиква към внезапни и необмислени действия. За търсещите своите половинки, нека се оглеждат внимателно. Възможни са интересни срещи.

Благоприятни дни- 29.07.
Бъдете внимателни - 01, 02.08.

Риби – През седмицата ще се чувствате добре и изпълнени с енергия. Възможно е да попаднете в сложна ситуация и ще трябва да заобикаляте подводните камъни. За типичните представители на знака сега е време да се погрижат за себе си и специално внимание трябва да се обърне на външния вид. Сега можете да направите нова прическа, да промените стила в дрехите, напълно
да актуализирате гардероба. Това е подходящо време, за да посетите козметичните салони, както и фитнес центровете. В комбинация с правилното хранене, това ще окаже положително въздействие върху вашата фигура и външен вид като цяло. Ще имате предоставена отлична възможност да се разшири кръга ви на общуване.

Благоприятни дни- 30, 31.07.
Бъдете внимателни - 03, 04.08.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
24023 0

Свързани новини

Водещи новини