Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

  • 12 юли 2019 06:09

  • 3657
  • 0
Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 18:06ч.

Лунният период се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Висока опасност за конфликтните ситуации. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото.

Избягвайте остра и тежка храна, яжте много пресни зеленчуци и плодове. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната се движи на празен ход през целия ден – от 03:29ч до 18:06ч и по тази причина добрите възможности, които ни дава 10 лунен ден, сега не можем да използваме. Вършете си обичайната работа, довършвайте започнатото и не започвайте нищо ново. Ако трябва да посещавате държавни инстанции, данъчни служби, банки, по-добре отложете за днешния ден. Рискувате нищо да не се развие във ваша полза и само да похабите нервите си. Не купувайте скъпи вещи и предмети, битова техника, компютри, смартфони. При възможност почивайте. За това е най-подходящ сега деня.

В 18:06ч Луната преминава в огненият знак Стрелец.

Продължава 10 лунен ден от 15:53ч на 11 юли до 17:01ч на 12 юли

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Ако чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Не трябва да се гладува. Вегетариански диети не се препоръчват.

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на семейните отношения и връзките. Добре е да отделите време за родители, роднини, прекарайте повече време с децата си, със семейството си.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици.

Следва 11 лунен ден от 17:01ч на 12 юли до 18:06ч на 13 юли

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Денят става вече опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има любов по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера.

24 слънчев ден – Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните помещения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3657 0

Свързани новини

Водещи новини