Девиз на деня: Максимум търпение и спокойствие

  • 04 юли 2019 06:02

  • 2923
  • 0
Девиз на деня: Максимум търпение и спокойствие
©

Луна е в знак Лъв от 06:20ч до 07:26ч на 6 юли

Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Доминиращ 3 лунен ден от 07:29ч на 4 юли до 08:41ч на 5 юли

От гледна точка на енергията, 3-ти лунен ден е много мощен. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството.

Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - полезен и плодотворен период.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

16 слънчев ден - Денят е добър за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. В 16 слънчев ден трябва да се избягва всякакъв хаос, безредие, суетене. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Могат да се изясняват отношенията, да се постъпва на нова работа, да се подписва договор, но по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Старайте се да имате чисти и добри мисли, тогава и постъпките ви ще бъдат добри.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2923 0

Свързани новини

Водещи новини