Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 01 юли 2019 09:30

  • 30012
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Слънцето в Рак ще подкрепя онези, които са готови да действат гъвкаво и могат да се адаптират към променящите се условия.

На 2 юли има новолуние (22:17 ч.) и слънчево затъмнение в знак Рак. Затъмнението може да бъде повратна точка, която ще донесе промени в живота в различни области за всеки.

На 2 юли Марс влиза в знак Лъв, а на 3 юли Венера преминава в Рак.

Луната през седмицата се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева.

Благоприятни дни за подстригване – 3, 4, 6, 7 юли

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

02.07. 00:49 - 02.07. 04:25
03.07. 17:26 - 04.07. 06:20
05.07. 09:26 - 06.07. 07:26
07.07. 19:51 - 08.07. 09:08

Овен – Започва нов месец и шансовете, при които ще трябва да успеете ще бъдат много, стига първо да се освободите от всичко, което ви мъчи или ви кара да страдате. Седмицата и месецът започват със слънчево затъмнение, което ще ви помогне да отворите очите си към реалността, защото понякога виждате опасност там, където няма такава, а страхът ви атакува. Добре би било да контролирате не само действията си, но и мислите си. Ще трябва да разчитате, както винаги, само на себе си. Не е изключено в семейните отношения да се появи напрежение, но спокойният и мирен диалог ще ви помогне да преодолеете различията и да възстановите хармонията. Най-вероятно не професионалните задължения ще ви накарат да работите до по-късно. Може да имате офис романтика, която ще ви накара да прекарвате повече време на работното място, но производителността ви ще бъде много по-ниска от нормалното ви ниво.

Благоприятни дни – 01, 04, 05
Бъдете предпазливи – 02, 03

Телец – Успяхте да осъзнаете, че някои неща, които искате дълбоко в себе си не ви харесват, защото няма да ви донесат щастие. Вероятно някои от плановете ви не са се осъществили, както сте очаквали, но това ви е помогнало да приемете живота такъв, какъвто е и да видите положителната страна от всичко, което ви се случва. Вие ще трябва да се раздадете на сто процента: работните въпроси ще изискват максимално участие. По това време може да ви бъде възложен отговорен проект. Енергията на слънчевото затъмнение ще ви научи да не се тревожите за това, което другите мислят за вас или да не се интересувате от това, ако някой ви отхвърли. Ако сте сами, тогава не очаквайте драматични промени тази седмица - едва ли ще ви е грижа за любовта.

Благоприятни дни – 02, 03, 06, 07
Бъдете предпазливи – 04, 05

Близнаци –Едва ли ще ви очакват някакви значителни събития тази седмица. В работата всичко ще бъде предсказуемо скучно.  Само ще изпълнявате задълженията си и ще чакате уикенда. Много хора от този знак са недоволни от работата си и биха искали да я променят, но все още не намират нови алтернативи. Тази седмица ще почувствате необходимостта да се организирате, да съставите списъци с приоритети и задачи, така че да можете по-ясно да видите бъдещето. Старайте се да се справите с емоционалността си и да се настроите към най-доброто. Възможно е да възстановите важни изгубени контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Слънчевото затъмнение предупреждава за предателства във вашия професионален живот или за проблеми, свързани с пари: положете усилия да ограничите разходите. Ще имате хармоничен период в отношенията с любимия човек.

Благоприятни дни – 04, 05
Бъдете предпазливи – 01, 06, 07

Рак – Ще бъдете малко неспокойни тази седмица. Не се поддавайте на провокации от колеги и бъдете двойно внимателни, когато обсъждате началниците си. Всичко, което казвате, ще бъде използвано срещу вас. Ако ви се появи здравословно неразположение, приемете сериозно всичко, не махайте небрежно с ръка. Ще отпадне тежестта на някакви ангажименти най-после от раменете ви. В средата на седмицата събитията могат да вземат съвсем различен обрат, от този, който сте очаквали.  Слънчевото затъмнението и новолунието се случват във вашия знак и вие трябва да бъдете много предпазливи, защото ще ви влияе силно. Внимавайте с решенията си. След 3 юли планетата на любовта Венера ще транзитира през вашия знак, повишавайки силата ви на съблазняване и вашата привлекателност. Ще привлечете вниманието, което търсите.

Благоприятни дни – 06, 07
Бъдете предпазливи – 02, 03

Лъв – В дните на 4 и 5 юли Луната във вашия знак може да ви предложи интересни възможности. Марс също ще е във вашия знак през целия месец. Много е важно да използвате по позитивен начин енергията, която ще получавате от планетата и в трудни ситуации се старайте да запазите спокойствието си колкото е възможно повече. Вярно е, че когато видите несправедливост ще бъде трудно да запазите спокойствие. Ако това се случи, преди да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате, пребройте до десет и проявете вътрешната си сила, която в трудни моменти ви прави толкова велики. Тъй като Слънцето е вашият управител, това затъмнение ще ви засегне силно. Дните около него може да се почувствате малко неспокойни, уязвими, дезориентирани ... като че ли не знаете каква посока да дадете на живота си. Не е време да вземаме важни решения. Възможно е да се появят страховете и съмненията, които понякога ви мъчат за бъдещето.

Благоприятни дни – 01
Бъдете предпазливи – 04, 05

Дева – Възможно е напоследък да сте преминали през тунел, където не сте виждали края му и сега, изведнъж се появява малка светлина, която започва да става все по-голяма. Възползвайте се от първите дни на юли, за да си починете. Не се безпокойте за нищо, мислете за хармонията, която търсите и тя ще дойде в живота ви. Дори ако се окажете въвлечени в напрегнати ситуации, запазете спокойствие, защото така или иначе ще напреднете. Слънчевото затъмнение ви предупреждава за възможно предателство от страна на вашите приятели или в най-близкото ви обкръжение. Може да се чувствате разочаровани от някои хора, защото не са действали според очакванията ви или защото не са били честни с вас, но енергията на това затъмнение също ще ви помогне да осъзнаете на кого можете да се доверите и на кого да разчитате.

Благоприятни дни – 02, 03
Бъдете предпазливи – 01, 06, 07

Везни – Това е седмица, която предхожда промените. Ще се почувствате неудържими и ще можете да се сбогувате с много проблеми от миналото, които ви обуславят. Сякаш започвате нов етап. Енергията на слънчевото затъмнение може да забави малко успехите ви, но скоро вашите планове ще се възобновят и ще получите наградата, която заслужавате.  В следващите дни можете да постигнете дългоочакван успех. Може да ви бъде предложена по-висока и по-престижна позиция, да ви увеличат заплата или да получите награда за добре изпълнен проект. Но не е време да почивате на стари лаври, време е да потърсите нова амбициозна цел. Общувайте повече, забавлявайте се, усещайте как тялото ви вибрира от радост, смейте се, радвайте се на лятото и на живота.

Благоприятни дни – 01, 04, 05
Бъдете предпазливи – 02, 03

Скорпион – Слънчевото затъмнение ще донесе някои промени в живота ви, особено в професионалната област.  Не се страхувайте да се разделите с всички ненужни неща и стари принципи и идеи, ще имате възможност да придобиете нови. Ще имате толкова много задължения и отговорности, че може да сте повече напрегнати, но трябва да сте много предпазливи и да избягвате конфронтации. Пазете се от завистта на другите и борбите им за власт.  Ако търсите работа, внимавайте за това, което ви предлагат, защото може да има някаква уловка или измама.  Всички емоции и привързаности, които имате, могат да ви накарат да се чувствате объркани и дезориентирани. Любовта ще изисква много всеотдайност. Свободните имат своите шансове да срещнат някого.

Благоприятни дни – 02, 03, 06, 07

Бъдете предпазливи – 04, 05

Стрелец – Бъдете концентрирани, за да не забравите нищо. Може да се наложи в движение да променяте плановете си. Бъдете изключително внимателни при подписването на документи и сключването на договори тази седмица. Една малка неточност може да ви постави в изключително неприятна позиция. Неблагоприятен момент за промяна на работата. Новият работодател е малко вероятно да изпълни всичко, което ви е обещал. Това слънчево затъмнение ви предупреждава за непредвидени събития или закъснения в паричните дела (наследство, заеми ...). Не забравяйте, че не бива да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните около него. Трябва да сте много дискретни с вашите проекти и да бъдете предпазливи.

Благоприятни дни – 04, 05
Бъдете предпазливи – 01, 06, 07

Козирог – Сега е моментът да започнете нов живот, да започнете нова история, за която винаги сте мечтали и никога не сте предприемали. Ще се чувствате енергични и силни и няма да има кой да ви спре, ако имате предвид някаква идея да я реализирате. Пазете се от конфликти и спорове, както на работното място, така и у дома.  Слънчевото затъмнение може да предизвика напрежение у вас, но вие ще успеете да намерите баланса между вашите интереси и интересите на близките си. Трябва да се вслушвате в съветите на хората, които ви обичат, защото те ще ви помогнат да вземете правилно решение. Любимият човек ще ви зарадва с разбиране и готовност да ви дойде на помощ по всяко време. Ако все още сте в свободен полет, тогава обърнете внимание на близкото
си обкръжение. Това е отлично време да започнете красива връзка.

Благоприятни дни – 06, 07
Бъдете предпазливи – 02, 03

Водолей – Тази седмица много от пречките или ограниченията на вашия път просто ще изчезнат. Бъдете внимателни при работа с остри предмети, ножове или стъкло - има опасност от нараняване. Слънчевото затъмнение може да ви накара да се почувствате с по-нисък жизнен тонус. Вие ще трябва да се стремите да възстановите своята жизненост, за да можете да се справите с проблемите, които ви засягат. Късметът няма да ви обърне гръб и ще оцените неща, които досега сте оставяли настрана и които сега стават актуални.  Не е изключено да възникне напрежение в отношенията ви. Ще трябва да бъдете по-любезни и разбиращи към партньора си, за да постигнете разбирателство и хармония. Луната ще ви направи по-чувствени. Тези, които са сами, могат да получат хубави новини.

Благоприятни дни – 01
Бъдете предпазливи – 04, 05

Риби –  Ще осъзнаете, че трябва да се изправите пред страховете си, за да ги преодолеете и така да възстановите контрола върху живота си. Трябва да се възползвате от енергията на слънчевото затъмнение, за да се освободите от всички онези неща, които ви пречат да бъдете щастливи, карат ви да се тревожите повече и да спрете да се страхувате, защото може би тези неоснователни страхове съществуват само в ума ви, но те са толкова силни, че можете наистина да ги привлечете. При някои двойки, където връзката се основава само на физическо привличане, може да има недоразумения по по-дълбоки въпроси и различни бъдещи стремежи. Пазете се от силни прояви на ревност. След 3 юли ще започнете да получавате много положителна енергия от планетата Венера и любовният ви живот ще бъде много по-облагодетелстван.

Благоприятни дни – 02, 03
Бъдете предпазливи – 01, 06, 07

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
30012 0

Свързани новини

Водещи новини