Днес настъпва лятното слънцестоене

  • 21 юни 2019 06:14

  • 6253
  • 0
Днес настъпва лятното слънцестоене
© Pixabay

21 юни е много важен ден - това е лятното слънцестоене, свещен ден. Тогава е най-дългият ден и най-кратката нощ в годината. Този ден е важен, защото става преход на енергии. Слънцето преминава от въздушната стихия във водната. Ще бъдем повлияни от енергиите на Рака.

Интуицията и интересът към езотеричните въпроси ще се увеличават при хората. Всичко свързано с националните интереси, семейните проблеми, племенните традиции - всичко това ще предизвика повече интерес у хората.

Луната е в знак Водолей до 17:03ч на 22 юни

Емоциите са променливи, трудно е да се предскажат. Нуждаем се от повече свобода и нови неща, особено се усещат ограниченията, тежестта на работата, рутината на ежедневието, скучните отношения. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност, обаче през този период има повече прояви на нервност, внезапни емоционални кризи. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Това е периодът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, преобладават приятелските отношения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

В 17:03ч Луната излиза на празен ход до 17:03ч на 22 юни. Нищо важно да не се предприема.

Доминиращ 18 лунен ден от 23:39ч на 20 юни до 00:14ч на 22 юни

Денят изисква предимно благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни такива, както и прояви на егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Днес може да се сблъскате със своята „тъмна” страна. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност.

Време за спокойна работа. Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Ритуалната храна са орехите.

По-малко да се спи. Силните аромати са опасни. Препоръчва се лечебно гладуване, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили.

Може да стане тежък период за семейните отношения. Не се учудвайте, ако всички са в лошо разположение на духа. Нужно е да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Сънищата могат да покажат проблемите, които пречат в живота. Сънят може също да е свързан със здравето и да ни подскаже пътят за нашето изцеление от болестите.

Следва 19 лунен ден от 00:14ч на 22юни до 00:44ч на 23 юни

03 слънчев ден - Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети повече време на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Приветстват се всички творчески начинания.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6253 0

Свързани новини

Водещи новини