Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 27 май 2019 09:11

  • 22224
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

През седмицата Луната ще се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци.

На 30 май Меркурий прави квадратура към Нептун и опозиция с Юпитер – тези аспекти може да попречат на концентрацията, възможно е объркване на мислите, нереалистична оценка на обстоятелствата, хората и възможностите. В тези дни не си струва да се стартират нови проекти, предназначени за развитие и перспективи, тъй като началните възможности на този период са ограничени. През това време можете да се сблъскате с измама и мошеничество. В бизнеса е по-добре да се разчита само на изпитани и опитни хора, внимавайте с новите. Това не е подходящият момент за инвестиране, подписване на правни документи.

На 30 и 31 май Венера образува хармонична комбинация - секстил с Нептун и тригон със Сатурн - подходящо време за развитие на съществуващите взаимоотношения. Комбинацията от романтизъм и отговорност ще спомогне за укрепване на връзките. Мнозина ще предприемат нови стъпки, узаконяване на връзката. Времето благоприятства тайните връзки и романтичните срещи. Това е подходящ момент за решаване на финансови въпроси и намиране на източници за финансиране.

Благоприятни дати за подстригване – 28, 31 май

Дните, в които Луната се движи на празен ход и не трябва да се предприема нищо важно са:

28.05.  07:22 - 28.05.  21:33

30.05.  18:09 - 31.05.  07:44

02.06.  01:54 - 02.06.  14:49

Овен –Добре е да не предприемате съществени промени сега. В материално отношение е възможен някакъв подем. Ще имате добра предвидливост за евентуалните проблеми и идеи как да ги отстраните. В сряда може да има грешки в работата, свързани не с вашата некомпетентност, а с умора. На работното място за съжаление може да имате малко повече стрес поради неблагоприятната позиция на Марс, който ще ви накара да се чувствате уморени и без желание да преодолявате проблемите.  Опитайте се да обърнете всяка ситуация в своя полза и не губете от поглед целите, които трябва да се постигнат. Някои завистливи колеги няма да пропуснат да ви кажат горчиви думи, но вие ги отхвърлете и продължавайте по пътя си. В петък в плановете ви могат да настъпят значителни промени.

Дни на хармония – 02.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

Телец – Ако сте упорити и търпеливи, тогава непременно ще постигнете това, което сте си набелязали. Не се притеснявайте, че нещата се развиват бавно. Само така ви изглежда. Всъщност те следват собственият си ход. Възможен е дори неочакван финансов приход благодарение на наследство, неочакван подарък или друго. Венера, която е във вашия знак увеличава вашата харизматичност и чар, така че не губете това ценно време – общувайте, излизайте на срещи. Можете да изживеете моменти на пълнота и съпричастност с другите.  Луната в Риби в тригон с Марс в Рак в първите три дни на седмицата ще ви направи романтични и нетърпеливи за повече нежност и любов. Увеличаване на вашата енергия и либидото ви. Не е подходящо време за започване на нова връзка.

Дни на хармония – 27, 28.05.

Бъдете предпазливи – 31.05; 01.06.

Близнаци – Вашата седмица ще започне с два много нервни дни - понеделник и вторник, когато Луната в квадратура ще ви създаде лошо настроение и препятствия във всяка област. Но не губете надежда. Нещата стават по-лесни от сряда нататък. Началото на този период ще бъде малко меланхолично поради влиянието на намаляващата Луна в Риби. В средата ще стане по-динамичен благодарение на Меркурий във вашия знак, който ще ви направи доста общителни. Вашият управител ще ви бъде от полза - брилянтните идеи ще изникват като гъби, а от друга страна Марс ще прави точно обратното – ще разстройва баланса ви. Ако се освободите от излишния скептицизъм и прекалените разсъждения, ще можете да откриете, че светът е всъщност толкова интересен и хубав. През тези дни ще се почувствате обичани и желани. Мнозина ще получат признания, внимание или хубави подаръци.

Дни на хармония – 29, 30.05.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

Рак – Още една седмица, в която ще трябва да инвестирате много енергия и усилия, за да преодолеете проблемите. Но разположението на Марс в знака ви ще ви даде много сила, така че няма да ви е трудно да се превърнете в истински боец във всички области, особено на работното място.  Меркурий влияе благоприятно и ви гарантира отлична комуникация, така че лесно ще намерите съюзници и съмишленици.  Сряда и четвъртък ще са малко по-нервни дни, но в края на седмицата ви очаква хармония и разбирателство. Старайте се да контролирате емоциите си, да не влизате в спорове и в конфликтни ситуации поради различия в мненията.  Благоприятно време да направите промени във външния си вид или да смените мебелите във вашия дом. Възможно е някои представители на знака да усетят влиянието на планетата на любовта - Венера и това да ги потопи в аура на романтизъм като в най-добрите любовни романи. 

Дни на хармония –27, 28, 31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

Лъв – Тази седмица ще се борите със стреса. На работното място ще трябва да инвестирате двойно повече работа и енергия, за да реализирате проектите си, така че ще се почувствате много изтощени особено в дните петък и събота. След спокойният старт седмицата ще вземе решително динамичен обрат благодарение на влиянието на Луната в Овен. През уикенда може да изпитате някакво напрежение в семейството дължащо се на Луната в Телец. Стремете се да получите максимално удоволствие от всяка дейност. Влиянието на Меркурий и Слънцето в единадесетия ви дом на приятелствата, надеждите и желанията показва, че е време за общуване. Ако смятате, че се нуждаете от повече нови приятели, периода е като че ли е създаден само за това. Сега е моментът да се присъедините към група или организация, в която ще имате възможност да общувате с хора с еднакви мисли.

Дни на хармония –29, 30.05.

Бъдете предпазливи - 31.05.; 01.06.

Дева – Вашата седмица ще започне с два стресови дни поради неблагоприятното положение на Луната в опозиция и квадратурата й с Меркурий и Слънцето. Но не се притеснявайте - всички планети са вече на ваша страна и от сряда ще усетите голямо облекчение и щастие във всички области. Когато прилагате идеите си, действайте решително и бързо и с подкрепата на колегите си. Не вземайте при сърце клюки и слухове. В края на седмицата не поемайте отговорности. В събота е желателно да оправите натрупаните домашни и домакински задължения. Ще трябва да изчакате уикенда за пълно възстановяване на вашето спокойствие, благодарение на Луната в Телец. Винаги помнете, че усмивката струва много и че можете да постигнете повече с доброта, отколкото с враждебност, дори ако за вас понякога е трудно да не губите търпение и да не повишите тона на гласа си. Но дипломатическите умения в такъв случай ще са във ваша полза.

Дни на хармония –31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

Везни – За повечето от вас седмицата ще бъде добра. Неблагоприятната позиция на Марс продължава да кара мнозина да се чувстват безсилни и уморени. В сряда и четвъртък Луната ще ви обърне гръб, така че внимавайте за нервност, кавги и сътресения. Но нямате истинска причина за безпокойство. Най-лошото остава зад вас и нещата ще се подобряват от ден на ден. В петък хората от близкото обкръжение ще намерят истински приятел в лицето ви, но шефовете могат да бъдат недоволни от нещо. От сантиментална гледна точка на хоризонта не изглежда да има някакви конкретни новости, но също така е вярно, че не търсите нищо особено в този момент. Вниманието ви изглежда е насочено към други аспекти на вашия личен живот от по-практичен и организационен характер. Меркурий ще ви даде жизненост и желание за изграждане на мостове за свързване на хора, идеи, неща.

Дни на хармония – 02.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

Скорпион – Романтично и страстно начало на седмицата благодарение на Луната в Риби в тригон с Марс в Рак. Понеделник и вторник емоционалност и фантазия вървят ръка за ръка, за да ви подарят два прекрасни дни, изпълнени с чувствителност. Направете само така, че всичко това да не бъде блокирано от безполезната рационалност. Не променяйте пътя, по който вървите, независимо от изкушението! Ще имате достатъчно енергия, перспективи, ресурси да постигнете успех в делата си, да реализирате плановете си. Допълнителни усложнения може да има, само ако се озовете на кръстопът разделен между два огъня: най-важното е да изберете правилния огън, който ще ви стопли, без да ви изгори… На всекидневния живот обикновено се придава твърде малко значение. Очакваме великите моменти, уикендите, празниците, забравяйки да живеем по-добре тук и сега. Живейте за мига!

Дни на хармония – 27, 28.05.

Бъдете предпазливи – 31.05; 01.06.

Стрелец – Луната в Риби в началото на седмицата може да ви накара да се почувствате малко меланхолични. В този период може би има нещо, което да ви разстройва. Във всеки случай звездите са приятелски настроени и няма да ви изоставят, както и семейството и приятелите. Ще ви се предоставят нови възможности за разрешаване на сложните ситуации. Ще има редица обстоятелства, които ще ви накарат да мислите, че късметът е на ваша страна. Вашите инициативи скоро ще дадат плод и ще ви накарат да видите колко добре сте вършили нещата. От сряда нататък постепенно ще ви завладее доброто настроение благодарение на Луната в Овен в тригон с Юпитер във вашия знак. Съветът е да не искате всичко наведнъж. Имайте търпение нещата да се случват постепенно. Ще активирате отново връзката си, особено в сексуален аспект.

Дни на хармония – 29, 30.05.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

Козирог –През седмицата ще бъдете целеустремени и решителни. Ще показвате трудолюбие и дисциплина в работата. С добрата си преценка и практичност ще вземете много положителни решения.  Не разкривайте вашите планове и намерения пред другите. Можете да срещнете нови хора, които ще ви разкрият различна гледна точка по теми, които ви интересуват. Средата на седмицата ще бъде малко проблематична, особено за работата поради Луната в Овен в квадратура с Марс, който на свой ред е в противоположност на вашия знак.  Оставете всичко зад себе си и да гледайте към бъдещето с оптимизъм. Щастливи дни са петък и събота. Също така от гледна точка на любовта и чувствата може да има добри новини, особено ако се чувствате самотни или търсите промяна.

Дни на хармония –27, 28, 31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 29, 30.05.

Водолей – За работа разчитайте на благоприятните дни сряда и четвъртък благодарение на енергията на Луната в Овен и ги използвайте рационално! Ще ви се наложи да се занимавате с ангажименти, които сте отлагали твърде дълго време. Има няколко критични въпроса, които трябва да бъдат разгледани, но всичко с времето си: когато сте готови, ще решите всичко само с няколко стъпки. Имате добър проект, продължете да работите по него и изчакайте времето след новолунието да вдигнете платната и да пуснете котвата. Ако искате да се доверите на някого, не се колебайте. Има хора, които ви уважават и ще се радват да ви изслушат, дори и да не са в състояние да ви окажат конкретна помощ, поне ще ви накарат да почувствате колко е важно да бъдете изслушани и разбрани, особено при определени обстоятелства. Венера е в неблагоприятна позиция за вашия знак и може да се създадат проблеми с партньора и любимите ви хора. Особено внимавайте в петък и събота, когато лесно можете да избухнете.

Дни на хармония –29, 30.05.

Бъдете предпазливи - 31.05.; 01.06.

Риби –  Седмицата ще прекарате като цяло спокойно, с изключение на може би някои малки непредвидени обстоятелства, с които ще имате силата да се справите с целия си оптимизъм: в това Марс ще ви даде необходимата си подкрепа. Прегръдката на Луната и Нептун още в началото на седмицата ще увеличи вашата чувствителност, креативност и интуиция. Бъдете много внимателни и не се доверявайте на всеки. Проверявайте цялата информация, особено ако сте на водеща позиция или трябва да вземете важно решение. Ако сте прекъснали контакта с някой близък човек, приятел, сега е подходящият момент да се опитате да възстановите връзката си отново. Насърчете себе си, обадете се на този човек или му изпратете съобщение.  Тези, които имат стабилен партньор ще продължат да се забавляват, особено на интимно ниво. Благодарение на вашето самочувствие и любов, връзката ви остава стабилна и прогресивна.

Дни на хармония –31.05.; 01.06.

Бъдете предпазливи – 27, 28.05.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22224 0

Свързани новини

Водещи новини