Ден на висшата небесна мъдрост

  • 26 май 2019 06:23

  • 16180
  • 0
Ден на висшата небесна мъдрост
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 09:09ч на 26 май до 21:33ч на 28 май.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление. На човек му се иска да се отпусне, да помързелува. Не се намесвайте в неясни ситуации, където има някои неизвестни. През този период може да се изпадне в дълбоки заблуди.

Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

22 лунен ден от 02:14ч на 26 май до 02:42ч на 27 май.

Ден на висшата небесна мъдрост. Символ на 22 лунен ден е Богът слон Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъде отворен и възприемащ. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Необходимо е да се види положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого. Бъдете щедри по отношение на децата.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Пазете си нервите и здравето. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Единственият лунен ден, когато се приветства употребата на сладко. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата често се сбъдват, но само тези на разсъмване имат значение. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ, показва, че предстоят големи промени към по-добро.

Днес е 7 слънчев ден – Не бива да сте мрачни в този ден. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не се застоявайте на едно място. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16180 0

Свързани новини

Водещи новини