Извършените благотворителни постъпки днес, няколко пъти увеличават благата карма

  • 25 май 2019 06:46

  • 3146
  • 0
Извършените благотворителни постъпки днес, няколко пъти увеличават благата карма
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.

Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост, интереса към всичко ново, необичайно. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.
Уязвими са коленете, долните стави. Не се препоръчва дълго вървене.

От 15:52ч Луната започва да се движи на празен ход до 09:09ч на 26 май. В този период не започвайте нищо важно.

Доминиращ 21 лунен ден от 01:41ч на 25 май до 02:14ч на 26 май

21-ти лунен ден е силно енергиен, с космически оттенък. Добър и благоприятен ден. Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Енергията на това лунно денонощие може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.
Време за колективно общуване. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до приятели, близки. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.
Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не бива да се нарушават. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активен колективен отдих също е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите полови отношения.
Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.
Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Днес е 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Време за укрепване на връзките между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Денят е добър за приемане на гости, благоприятства любовните отношения и задушевните разговори.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3146 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини