Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 20 май 2019 09:15

  • 22430
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

На 21 май Меркурий (до 4 юни) и Слънцето (до 21 юни) преминават в знак Близнаци. Активира се въздушната стихия. Хората ще имат нужда от по-активна комуникация, търсене на нова информация, знания, създаване на нови делови и приятелски отношения, както и пътуване. Период благоприятен за обучение, учение, изпити и всякакви проекти от интелектуален характер. Засилва се любознателността и интелектуалният потенциал.

На 22 май Марс има хармоничен аспект с Уран – Благоприятно е за инициативите. Прилив на сили и нарастваща самоувереност. Може да ви споходи неочакван късмет, но все пак зависи какви позиции заемат планетите в личният ви хороскоп. Може да има ситуации и действия, които се нуждаят от бърз подход, оригинални решения и нестандартни и творчески действия.

Благоприятни дати за подстригване – 22, 24, 25 май

Дните, в които Луната се движи на празен ход и не трябва да се предприема нищо важно са:

20.05.  20:06 - 21.05.  10:57

23.05.  06:59 - 23.05.  20:50

25.05.  15:52 - 26.05.  09:09

Овен – Въпреки прекомерния ви ентусиазъм липсват някои важни детайли, които биха могли да доведат до неуспех на всичките ви инвестиции и проекти. Ако вместо това бавно и внимателно планирате всичко, ще имате успех, което несъмнено ще подобри вашата репутация. Периодът е добър особено за кариерата и подобряване на финансовата страна на нещата. Възможно е да постигнете много изгодни споразумения.Контролирайте мислите си и използвайте ума си по позитивен начин, за да ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в себе си. У дома не предявявайте твърде много претенции към партньора, децата, другите членове на семейството. Тази седмица се характеризира с вълнуващи развития по отношение на семейния и домашния живот. Венера ще ви направи по-меки и сантиментални. Насладете се през уикенда на добра почивка, след интензивната седмица. Може да ви се случи нещо прекрасно и незабравимо.

Дни на хармония – 20, 21, 24, 25

Бъдете предпазливи – 22, 23

Телец – Планетата на любовта и красотата Венера ще транзитира през вашия знак, където ще остане до 9 юни. Съвпада й с Уран ви дава нови посоки. Вие ставате по-убедителни и влиянието ви се увеличава. Ще се чувствате по-оптимистични и уверени в своите възможности. Това е добър период за образователни и научни дейности, за публични изявления, за разширяване на собствените възможности. Животът ви ще бъде изпълнен с нови цветове, ще забелязвате повече красота и чар в света около себе си. Ще се появят нови хора, нови интереси. Бъдете отворени за предложения. Това е времето, когато реалността може да бъде като приказка. Що се отнася до любовта ще гледате любимия човек през розови очила и ще бъдете щастливи. Има вероятност през този период да се върне определен човек от миналото.

Дни на хармония – 22, 23, 26

Бъдете предпазливи – 24, 25

Близнаци – Поздравления. Фантастична седмица, в която ще блестите със собствената си светлина. На 21-ви май управителят ви Меркурий и Слънцето влизат във вашия знак, увеличавайки вашето остроумие и интелигентност, както и комуникативните ви способности. За вас започва много щастлив период. Възможностите за успех ще бъдат много повече. Вашият енергиен тонус се увеличава, здравето се подобрява.  Емоционално ще се чувствате по-добре. Ще ви обгърне поток от положителна енергия. Ще бъде възможно да се преговаря успешно, да се постигнат взаимно изгодни решения и да решавате проблемите. Ще привличате и омайвате хората. Не се отказвайте от мечтите си. Отделете време да научите нови неща. Моментите с любимия човек обещават да бъдат интензивни. Разчитайте на съблазнителните си способности.

Дни на хармония – 24, 25

Бъдете предпазливи – 20, 26

Рак – Дни, в които да започнете отначало във всеки смисъл на живота ви.  Отлично време да се запишете на курсове за повишаване на квалификацията или усвояване на нови умения. Вашият знак преминава през период на метаморфоза и духовно издигане, затова се опитайте да държите негативните мисли далеч от себе си. Марс в Рак ви носи добра енергия. Вашата увереност и решителност се увеличават. Вие ще станете по-независими от мненията на другите. Добри, необичайни и интересни срещи и впечатления ви очакват. Може да получите благоприятни новини. Това е положителен и благоприятен период, в който можете да правите нещата, които най-много обичате, с хората, които ви интересуват. Специално време, в което да се отворите за любовта, да възобновите ангажиментите си, да излизате на срещи или да се влюбите отново. Ще привличате околните като магнит.

Дни на хармония – 26

Бъдете предпазливи – 21, 22

Лъв – Планетарната енергия ще бъде много благоприятна за вас. Вие ще поемете нови предизвикателства. Ще вземете правилните решения. Добри лични постижения ви очакват. Може да имате проблеми на работното място заради клюки, затова се опитайте да ги изчистите и внимавайте да не говорите прекалено много. Лесно можете да постигнете взаимно разбирателство с другите. Опитайте се да направите нещо, което ще ви помогне да развиете своя артистичен талант или вдъхновение, за да се чувствате по-щастливи. По-светлите цветове помагат за привличането на късмет тази седмица. Във вторник Слънцето и Меркурий влизат в Близнаци, което ще премести фокусът на вашите интереси от кариерата към социалните събития и приятелите. Това е интересен период, за да се срещате с нови хора и да се включите в групи с различни интереси. Може да имате романтично предизвикателство в края на седмицата.

Дни на хармония – 20

Бъдете предпазливи – 24, 25

Дева – Във вторник вашият управител Меркурий заедно със Слънцето влизат в дома на кариерата ви. Може да се очаква ново развитие в професионалният ви живот. Бъдете уверени в своя потенциал, особено ако представяте нов проект на работа. Възможно е ново предложение. Време е да преведете творческите си идеи в конкретен план за действие. Може да искате да присъствате на семинар или да се запишете на курс за обучение, за да развиете уменията си и да направите пътя към успеха по-гладък. От средата на седмицата ще се чувствате по-свободни да се наслаждавате на живота и хората, които обичате. Подходящо е да реорганизирате и обновите енергиите на вашия дом. Времето е чудесно за забавление и за романтични приключения. Можете да използвате този прекрасен период. Събирайте се с приятели, за да се забавлявате. Звездите са с вас, ако искате да осъществите мечтите си за любов.

Дни на хармония – 21, 22

Бъдете предпазливи – 20, 26

Везни – От 21-и май започвате да получавате положителна астрална енергия и вашият късмет се променя в добра посока.  Можете да правите радикални промени в позицията си, независимо дали в работата или в личен план, но по много коректен и дипломатичен начин. Добрите енергии ще спомагат да се подредят при вас нещата. В живота ви и във взаимоотношения с близки хора може да има сериозни промени, които ще бъдат навременни и необходими. В края на седмицата могат да напомнят за себе си стари, нерешени проблеми. Не се страхувайте да се дистанцирате от любовта и приятелствата, които не са добри за вас. Време е да разчистите пътя си към нови възможности. Не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат или мислят. Давайте напред и приемете, че една от добродетелите ви е да бъдете автентични. В любовта, дори и да сте имали лош опит, не се депресирайте, защото животът ще ви предложи нови възможности. Проекти, които са изглеждали почти немислими, могат да се сбъднат. Ще имате голяма подкрепа от приятелите си.

Дни на хармония – 20, 21, 24, 25

Бъдете предпазливи – 22, 23

Скорпион – Тази седмица късметът ви ще се увеличи. Тези дни ще бъдете по-позитивни, ще действате по-фино и изкусно. Това ще увеличи вашето влияние, поради което можете да постигнете собствените си цели. Възможно е някои от вас все пак да имат проблеми с началниците си на работа поради заповед, която не е изпълнена или някаква грешка. Така че се опитайте да намерите най-доброто решение спокойно и останете на линия. Избягвайте хора, които искат само да ви използват. В любовта ще останете в мир с партньора си и ще помислите за нова стъпка в отношенията. В любовта ще трябва да контролирате ревността си, така че връзката ви да не пострада. Ако има проблем говорете спокойно и изяснете неясното положение възможно най-скоро. Отделете време да се отпуснете и да се забавлявате. Съществува вероятност на работното място да се увлечете романтично, което ще предизвика голямо разсейване.

Дни на хармония – 22, 23, 26

Бъдете предпазливи – 24, 25

Стрелец – Активна, креативна и радостна седмица. Удовлетворяващо и продуктивно време за вас. Ще има добри новини. Бъдете много внимателни за това с кого говорите за личните си дела. Старайте се да се поддържате в баланс и да не действате импулсивно. Лесно се сближавате и осъществявате контакти, но трябва да бъдете по-внимателни за това кой влиза в живота ви. Получавате подарък, който не сте очаквали. Меркурий и Слънце позволяват да се развият добрите аспекти на личността ви, да преодолявате бариерите пред себе си, създаване на нови полезни контакти и разширяване на хоризонтите. Добрите астрални аспекти, които получавате, ще допринесат за повишаване на вашите комуникационни умения и за постигане на благоприятни споразумения относно вашите интереси. Съсредоточете се върху малките неща, които бихте искали да подобрите във връзката си и направете малка крачка към тяхното изпълнение.  Отношенията ви ще бъдат интелектуално стимулиращи. В любовта, нещо неочаквано ще ви направи щастливи. Ще се свържете с интересни хора.

Дни на хармония – 24, 25

Бъдете предпазливи – 20, 26

Козирог – Седмица на приятни изненади. Ще почувствате защитата на звездите и ще действате с увереност и сигурност, ще имате чувството, че Висша сила ви диктува посоката, която трябва да следвате. Старайте се да вложите цялата си енергия в работата, за да бъдете винаги най-добрите във всичко, което правите. Това е добър период, за да се разрешат минали конфликти и разногласия, да се справите с проблемите и да се увеличи влиянието ви върху другите. Въпреки това е важно да не злоупотребявате, в противен случай рискувате да загубите доверието на приятели и околните. Пазете се от лоши инвестиции, не забравяйте, че винаги трябва да премислите няколко пъти нещата, преди да похарчите парите си. Използвайте тези дни, за да обмислите какво трябва да направите, за да постигнете това, което винаги сте искали в живота си. Не се страхувайте да говорите за вашите нужди и да намерите най-доброто решение. Планетата на любовта Венера много добре аспектирана, ще ви помогне да сте щастливи в любовта. Имате способността да впечатлите всеки, който пожелаете. 

Дни на хармония – 26

Бъдете предпазливи – 21, 22

Водолей – Енергията на Пълнолуние ще бъде много положителна за вас, ще ви доведе до успех и ще ви помогне да завършите проектите, които сте започнали.  Ще ви бъде по-лесно да повлияете на околните, бързо и лесно да получите това, от което имате нужда. Доброто време да организирате живота си. Нищо не трябва да се оставя на случайността. На работното място през тази седмица ще има неочаквани затруднения и ако успеете да се справите с тях правилно, тогава вашият професионален престиж ще се увеличи пред вашите началници. Можете дори да вземете юздите в свои ръце, по-добре да контролирате ситуацията. Тези дни ще можете да разрешите спорни въпроси. Домът и семейството остават основният ви фокус. Избягвайте, ако е възможно, покупки с висока стойност или значителни инвестиции. Препоръчва ви се да си направите масаж на цялото тяло или на краката и гърба през седмицата.

Дни на хармония – 20

Бъдете предпазливи – 24, 25

Риби – През седмицата оптимизмът ви е висок. Ще имате повече доверие на приятели и познати. Имате нужда от малко повече късмет и ще го получите. Звездите ви изпращат сигнали в тази посока. Това е добър период за срещи, посещения на интересни мероприятия, гости, за събиране на нови впечатления и идеи. Възможно е нещо, което ви вълнува, да не поеме желания от вас курс и да нямате друг избор, освен да приемете живота такъв, какъвто е. Бъдете внимателни и избягвайте да стигате до физическо и психическо изтощение. Не се колебайте да се поглезите и да опитвате нови неща, за да възстановите енергията си. Старайте се да поддържате емоционален баланс, не се оставяйте да бъдете обсебени от проблемите на другите хора и това да попречи на други аспекти на живота ви. Съсредоточете се върху това, което наистина има значение. В следващите дни семейството и домът ще бъдат сред вашите приоритети. Някои от вас ще бъдат ангажирани със здравето на членовете на семейството.

Дни на хармония – 21, 22

Бъдете предпазливи – 20, 26

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22430 0

Свързани новини

Водещи новини