Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 06 май 2019 09:17

  • 25770
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Седмицата ще бъде трудна.

Започва със силна негативна енергия – опозицията на Марс с Юпитер (влияние 4 до 9 май) - Време рисковано и опасно. Влиянието от аспекта ще се прояви при много хора като липса на сила, раздразнителност, непоносимост към глупостта и слабостите на други хора. Това е много неблагоприятен период за конструктивна комуникация, за важни срещи, пътувания и преговори. Не се изкушавайте да рискувате. По-голяма е вероятността за загуби и неуспех. Не подписвайте през тези дни важни документи, особено финансови, не сключвайте договори. Не търсете сега лесните пари, избягвайте юридическите дела и всякакви инстанции, както и връзките с чужденци. Пазете се от работа с режещи инструменти и техника. Тежката и мощна енергия на този ден провокира хората към агресия и насилие. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. По-слабите хора се нуждаят от защита.

На 6 май Меркурий преминава в знак Телец.

На 7 май Венера влиза в квадратура със Сатурн (влияние от 5 до 10 май) – По-трезво се гледа на отношенията. Липсва топлина и близост, някои хора могат да се чувстват повече самотни и необичани от друг път. Финансови трудности.

На 8 май Меркурий е в съвпад с Уран (влияние 6-10 май) - Това е време на нови идеи, неочаквана информация и новини,  събития, които могат да нарушат спокойствието и да тръгнат в неочаквана посока. Води до нервност, прибързани заключения. Внимавайте какво казвате, за да не съжалявате по-късно. Не вземайте сега важни решения, не предприемайте сериозни крачки. Не подписвайте трудови договори. Неочаквани пътувания или изненади по време на пътуване.

На 9 май Слънцето е в секстил с Нептун (влияние от 7 до 12 май) – засилва се интуицията, телепатията. Подходящо за благотворителни дейности или доброволческа работа. Създава се романтично настроение, склонност към идеализъм, засилва се интересът към духовното.

Венера в тригон с Юпитер и в квадратура с Плутон (влияние от 7 до 12 май) –Може да се намери неочаквано решение на финансови проблеми, внезапни придобивки. Засилват се чувства като страст и ревност, завист, собственически чувства към предмети и хора, емоциите стават по-интензивни. Отношенията могат да бъдат бурни.

На 11 май Слънцето е в тригон със Сатурн – Подходящо време за дългосрочно планиране. Лесно можете да се съсредоточите върху важните си цели и да ги постигнете.

Ретроградни планети

Юпитер ретрограден (до 11 август)

Сатурн е ретрограден ( до 18 септември)

Плутон е ретрограден (до 3 октомври)

Останалите планети се движат директно

Луната през седмицата се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева. Периодите, когато е неефективна(движи се на празен ход) и не трябва нищо важно да се започва са:

06.05. 00:00 - 06.05. 06:41

08.05. 02:51 - 08.05. 12:08

10.05. 05:07 - 10.05. 16:15

12.05. 15:26 - 12.05. 19:23

Благоприятни дни за подстригване – 6, 8, 9, 10, 12 (след 13:96ч)

Овен – Препоръчително е да бъдете внимателни и фокусирани върху целите си. Не бързайте да взимате важни решения. Първо претегляйте внимателно всички факти преди да предприемете действия. Не пренебрегвайте интуицията си. В края на седмицата силата, която идва от Луната ще помогне да се адаптирате към новите ситуации, които могат да се случат в живота ви. Нужно е да бъдете по-гъвкави. Слушайте повече и говорете по-малко. Звездите препоръчват предпазливост, за да не попаднете в мрежите на безскрупулни хора. Постарайте се да балансирате работното време и времето посветено на домашните задължения и близките. В областта на любовта, през следващите седем дни ще се държите по-ревниво и собственически с човека, когото обичате, отколкото от обичайното. Не трябва да се оставяте да се увличате от вашите импулси.

Благоприятни дни- 6, 7, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

Телец – Съсредоточете енергията си върху собствените си дела и не допускайте хората около вас да ви отвличат вниманието с техните проблеми или изисквания. През тази седмица ще бъдете изключително чувствителни и уязвими. Ще вземате навътре всичко, което ви казват другите и ще допуснете грешката да повярвате, че светът е против вас. Звездите ви съветват да се въздържате от обвинения или да казвате неща, които биха могли да бъдат болезнени, защото следващата седмица, когато се върнете към обичайното си настроение ще съжалявате. От 8 до 12 май се активират Меркурий и Слънцето. Това предполага, че хората от знак Телец ще получат невидимата подкрепа на звездите. Доброто стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза, така че, ако сериозно искате да направите живота си по-добър, ще имате време да намерите за това сила, възможности и мотивация. В сантиментален план ще имате сложна седмица. 

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни – 11, 12

Близнаци – Имате нужда от много воля и енергия, за да можете да завършите нещата, които сте започнали. Много работа и задачи, недоразумения с колеги и началници ще е характерно за този период. Бъдете по-толерантни и не се хващайте в дреболии, избягвайте ненужни спорове. Вие ще бъдете много чувствителни към външни влияния и мненията на други хора. Някои от вас ще бъдат въодушевени от нови идеи. Ще получите полезни съвети от някого, вие също ще помагате на другите. Трябва да обърнете повече внимание на партньора си. Бъдете по-толерантни, защото споровете в момента могат да повлияят много зле на връзката ви. Възможно е да имате главоболие и ще бъдете нервни. Не натоварвайте нервната система. Дайте си почивка. Меркурий, който тази седмица навлиза в съзвездието Телец ще подсили безпокойството и тревожността ви.  Поради аспектите на вашия планетен управител, някои от плановете ви могат да се провалят. 

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни – 6, 7

Рак – Вие ще бъдете в забележително добра форма, която трябва да използвате във всяко отношение. На работното място ще забележите значително предимство пред вашите сътрудници или колеги. Ще доминирате в своята оригиналност и опитност, което ще ви позволи да получите известно признание. За всяко нещо ще имате план и идеи. Работата ще ви донесе не само професионално удовлетворение, но и положителни емоции, поради флиртуване с някой от колегите, но това няма да продължи дълго. Ще се насладите на много радост в общуването с приятели. Може да срещнете нови хора, които по-късно ще са много важни за вас както на професионално, така и на емоционално ниво. Венера ще помогне да се настроите на правилната вълна и да се възползвате от всяка ситуация. Сатурн в опозиция съветва повече време за сън и по-малко гледане на телевизия до късно през нощта. 

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни – 9, 10

Лъв – Започвате да усещате прилив на жизненост. На работното място ще имате много интензивна седмица, дължаща се главно на прекомерна работа. За вас следващите седем дни ще бъдат много успешни, особено във всички тези сфери на живота и делата, където трябва да бъдете активни и постоянни. Здравето е неустойчиво. Имате нужда от повече движение, ходене, разходки. Ахилесовата пета през тази седмица ще бъде сферата на любовта и взаимоотношенията. Отделете повече време на партньора си и не давайте на любимата личност причина за съмнение в любовта ви, ако искате да запазите връзката. Съберете мислите си и определете основните си цели, след което всичко ще си отиде на място. През уикенда ситуацията се нормализира и ще имате нови впечатления, идеи или мечти. Предвиждат се много вълнуващи срещи, по време, на които ще можете да блеснете с красноречие, красота, интелигентност и други таланти. 

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни – 11, 12

Дева – През тази седмица ще трябва да вземате важни решения, свързани с работното място. Ще трябва да проявите организационни умения и нови идеи. Посветете се на текущата работа и можете да очаквате големи успехи, които всъщност заслужавате. Избягвайте срещи с висшето ръководство, доколкото можете. Погрижете се за безопасността си, защото квадратурата на Марс носи малки проблеми. Ще изпитате голямо разочарование от човек, на когото сте имали доверие. Бъдете внимателни, особено ако сте женени, защото непредсказуемостта на действията ви и лекомислието може да ви струва скъпо. Възможни са проблеми със стомаха и храносмилането. Позволете си някои малки удоволствия и покупки, които ще подобрят настроението ви. На някои социални мероприятия или събития има шанс да срещнете сродна душа.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни – 6, 7

Везни – Ще имате една отлична седмица и много добро астрално влияние, чрез което можете да получите всичко, което желаете. Ще бъдете активни, мотивирани и нетърпеливи да изпробвате всичките си умения и знания. Във финансовата и икономическата област трябва да бъдете много внимателни с паричните заеми. Препоръчително е през следващите няколко дни категорично да отказвате да давате пари на заем, иначе има голяма вероятност никога да не възстановите това, което сте заели. Ако си почивате достатъчно, животът ще изглежда по-хубав и по-добър. Меркурий ще засили вашите умствени и интелектуални възможности. Не се доверявайте на всеки, избирайте хората, с които искате да сте по-открити и може би да споделите тайна. Венера благоприятства флирта и романтиката, просто започнете да действате, да „случвате” нещата вместо да чакате принца или принцесата от приказките. От своя страна Везните, които са във връзка, трябва през следващите седем дни да обърнат специално внимание на своето поведение. Всяко невинно флиртуване или закачка може да доведе до сериозни последствия с вашите партньори.

Благоприятни дни- 6, 7, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

Скорпион – Ще бъдете оптимисти и ще мислите за големи планове. От вас извира огромна енергия, която трябва да използвате разумно. Уловете посоката на вятъра на промяната, за да увеличите максимално възможностите си. Направете план и действайте стъпка по стъпка до постигане на целта. Коментарите, които чувате от околната среда за себе си, няма да ви засегнат изобщо. Гледайте само работата си и продължавайте така. Тези, които се занимават с интелектуален труд, особено писане, ще имат голямо вдъхновение за творението си. Сега сте уязвими и рискувате да станете лесна плячка за измамници или мошеници, които искат да се възползват от вашето деликатно положение, затова бъдете внимателни и предпазливи. Вие сте много емоционални и фокусирани върху партньора си. Тази седмица свободните от вас имат големи възможности да намерят подходящата личност за себе си. Юпитер ще създаде всички условия, за да подобри настоящето. 

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни – 11, 12

Стрелец – Въпреки че ще работите усилено, ще бъдете изпълнени с енергия и много доволни от себе си. Благодарение на Венера ще бъдете весели и общителни и тя ще ви поддържа в добра форма. Погрижете се за външният си вид и удовлетворяването на собствените нужди и потребности. Емоциите ви предразполагат към спонтанни и бързи реакции. Твърде е вероятно да избухне неприятен спор с жена, с размяна на много обиди. Бъдете по-разумни. Изолирайте се от връзките, които ви костват много енергия и нерви. Време е да ги ограничите - както и дискусиите или общуването в интернет. Също така избягвайте да изпадате в негативни състояния и мисли или да увеличавате проблемите в ума си - пречките и страховете могат да бъдат въображаеми в този период. Марс благоприятства бягството от скуката при пътувания или в процеса на флиртуване. Новите запознанства ще бъдат многообещаващи. Слушайте сърцето - сега за вас е най-добрият съветник. Възможно е да изпитате мускулни болки.

Благоприятни дни- 11, 12

Неблагоприятни дни – 6, 7

Козирог –  Ще бъдете пълни със сила и ентусиазъм, които ще ви помогнат да постигнете и най-амбициозната цел. Щастието върви във вашата посока, така че някои от нещата, които сте желали дълго време, могат да станат реалност. Не се препоръчва да участвате във финансови инвестиции, тъй като могат да доведат до големи загуби. Възможно е да възникнат някои малки недоразумения с вашите колеги, старайте се да поддържате добри отношения. А тези с приятелите ви ще са добри, стига мнението им да не противоречи на вашето. Бъдете по-самокритични и не мислете, че винаги трябва да сте прави, приемайте и възгледите на другите. Вашата мнителност и подозрителност може да наруши добрите отношения с партньора ви. Старайте се да избегнете невинните кавги с любимия човек. Тази седмица трябва да обърнете специално внимание на някои проблеми, свързани със ставите, тъй като вашата астрална диаграма показва, че може да изпитате някакъв дискомфорт в тези части на тялото. Ако е необходимо ще трябва да се обърнете към специалист.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни – 9, 10

Водолей – Вашата работа е доста заплетена. Бъдете по-гъвкави, така ще стигнете до финала по-лесно. Ще намерите решението, ако преодолеете разсейването и се опитате да решите проблемите по-настойчиво. Пазете се от спорове, тъй като не винаги ще бъдете прави във всичко. Трябва бързо да взимате решения и да реагирате бързо като цяло, тъй като събитията ще се развиват доста динамично.  Ще имате много енергия, която ще ви накара да се чувствате добре като цяло. Въпреки това, някои могат да страдат от проблеми свързани със стомаха, бъдете внимателни с храната, която ядете тези дни. Астралното влияние ще увеличи вашата чувственост. Това е добро време да излезете и да се забавлявате. Тази седмица ще изпитвате към партньора си известно недоверие и изблици на ревност. Освен това вие също може да се поддадете на някои изкушения и да проявите неверност. 

Благоприятни дни- 6, 7

Неблагоприятни дни – 11, 12

Риби – Относно работата, това ще е една важна седмица. Старайте се да се съсредоточите повече върху това, което имате да вършите, защото сте много изостанали с всичко. Малко повече сте нервни и това е вредно за вашето здраве. Ако сте загрижени за теглото, опитайте диета или спорт. Можете да получите някои полезни съвети от възрастен човек. Приемете ги без предразсъдъци. Нептун, който е във вашия знак, преминава в различни аспекти от една планета към друга, променяйки настроението ви и вашите планове. Може да внесе неяснота по някои въпроси. Не вземайте важни решения от 7 до 9 май. През тази седмица ще проявявате склонност към повече размисъл и самоанализ. Положението на Луната и Марс ще ви насърчи да размишлявате сериозно върху аспектите на вашия живот, които не функционират правилно. Въз основа на откритията, които ще направите, можете да си създадете план, който ще ви позволи да направите някои подобрения и промени. 

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни – 6, 7

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
25770 0

Свързани новини

Водещи новини