Днес е мистичен и мистериозен ден, вратата между небето и земята се отваря

  • 18 април 2019 06:14

  • 7504
  • 0
Днес е мистичен и мистериозен ден, вратата между небето и земята се отваря
© Pixabay

Луната е в знак Везни.

В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Снижена е вероятността от конфликти, спорове. Лесно се стига до компромиси.
Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Продължава 13 лунен ден до 19:02ч на18 април (от 17:48ч на 17 април)

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за общуване в група, за обучение. Предсказанията, получени в този ден могат драматично да променят съдбата ви. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. Неблагоприятно време за всякакви начинания, довършвайте започнатото.

Днес може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. Този лунен ден е предназначен за работа върху грешките. Различни ситуации от живота ви могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Съдбата ви дава още един шанс да коригирате грешките, които сте направили в миналото, като дава възможност да се преживее повторно ситуацията.

Не се ядосвайте на света, на хората. Вместо да негодувате е по-добре да се замислите какво точно сте направили "погрешно" и ако е възможно да го поправите. Ако нищо не може да бъде коригирано, то поне искрено се покайте и психически поискайте опрощение от онези, с които не сте се отнесли правилно.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание сега или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Може да се подстригвате през целия ден, но без да посещавате фризьорския салон, а всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно.  Не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:02ч на18 април до 20:15ч на 19 април

Днес е 29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за думите, които изричате. Противопоказно е уединението. Добре е да се медитира.

Днес може да гадаете на книга. Това е прост и достъпен метод за всички. Състои се в следното: взимате книгата в ръка и задайте въпроса: „Какво ме очаква утре?” Избирате си произволно две числа в диапазона от 5 до 20. Първата цифра е номерът на страницата, която трябва да намерите в книгата, втората е номерът на реда. Отворете и прочетете - това ще бъде шифрован отговор на вашия въпрос. Трябва да проявите творческо въображение, когато интерпретирате, тълкувате отговора в съответствие със ситуацията.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7504 0

Свързани новини

Водещи новини