Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 15 април 2019 09:06

  • 19522
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Идва една сравнително добра седмица. Първата половина ще е по-трудна, но втората ще е по-просперираща и благоприятна.

На 16 април Венера образува квадратура с Юпитер. Този аспект води до ненужни разходи и разточителност. Внимавайте да не направите дългове. В дните около аспекта ще се породи желание да се поглезите с разни неща, както и желанието да си хапвате вкусотии, но сега можете лесно да натрупате наднормено тегло. В отношенията може да се породят спорове и конфликти на основата на наранена гордост, финанси или различия във вкусовете, желанията и нагласите.

На 17 април Меркурий влиза в знак Овен, където ще остане до 6 май. През това време общуването ще бъде доста активно. Добър период за всички, които работят с хора, провеждат срещи и преговори.

На 19 април в 14:13ч е  ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Везни. Акцентът ще бъде върху отношенията и партньорството. Обезателно мислете преди да говорите. Бъдете търпеливи и сдържани, уважавайте чувствата и желанията на партньорите си. Проявявайте тактичност и дипломация. Този ден изисква повече внимание, нараства вероятността от грешки, инциденти, наранявания, конфликти. Не започвайте нищо ново и важно.

На 20 април Слънцето преминава в знак Телец (до 21 май), откъдето ще започне да идва по-стабилна земна енергия, което ще окаже положителен ефект върху хората, тяхното поведение и психо-емоционално състояние.

На 20 април Венера влиза в Овен (до 15 май). Тук планетата на любовта е в слаба позиция. Ще предизвиква често бурни реакции.

Благоприятни дни за подстригване – 15 (след 15:20ч); 16, 17, 18

Луната се движи през седмицата през знаците Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Стрелец. Периодите, в които се движи на празен ход и не трябва да се предприема нищо важно са:

15.04.  04:40 - 15.04.  13:15

17.04.  07:30 - 17.04.  14:23

19.04.  14:13 - 19.04.  15:42

21.04.  07:01 - 21.04.  19:00

Овен – През седмицата ще проявите невероятна активност във всички сфери на живота. Така че, на работа ще можете да постигнете много и то за кратко време. Успехите в службата ще ви вдъхновят. През първите дни  ще се сблъскате с обстоятелства, които ще пречат да решите всичките си дела самостоятелно. Нещата могат да се объркат. Може да се наложи с особено усърдие да защитавате позицията си пред важни хора. През втората половина на седмицата ще почувствате интерес към духовни и философски мисли. Има вероятност да срещнете човек, който в бъдеще ще стане ваш духовен наставник. Ако управлявате парите си разумно, нищо не застрашава финансовата ви стабилност. Прекарайте уикенда край воден източник или в гората, така че да можете да се отървете от натрупаните негативи през работната седмица и да възстановите вътрешният си баланс. Това ще бъде от полза за вашето здраве и самочувствие.

Благоприятни дни – 15Неблагоприятни дни – 17 (след 15:00ч), 18, 19

Телец – През седмицата ще решавате материални въпроси. На първо място трябва да работите много, да планирате действията си една стъпка напред и вероятно да започнете да спестявате или поне да правите сметка на разходите си. Всяка лъжа или опит да скриете нещо е много вероятно да бъдат разкрити. Трябва да сте много търпеливи. Може да се сблъскате с различни проблеми – от дребни повреди в техниката до неприятности на работното място. Само вашата упоритост и вяра в себе си няма да ви позволи да се предадете под натиска на депресиращи обстоятелства. Погрижете се първо за това, което е от първостепенно значение и после за нещата, които могат да почакат. Ще се справите с всичко, макар и с повече усилия. Внимателно проверявайте документите. Ако сте сами, потърсете си партньор, бъдете по-находчиви.

Благоприятни дни – 16, 17

Неблагоприятни дни – 20, 21

Близнаци – В областта на работата тази седмица ще е необходимо да проявите търпение. Понякога нещата не се случват по времето и мястото, където бихме искали да се случат. Въпреки това не се разочаровайте, че събитията не се развиват според вашите планове.  Ако сте започнали нещо, тогава не трябва да се отказвате и да променяте решенията си. Сега е най-доброто време за вас. Всички проблеми ще решите вие или ще намерят сами решение. Единственото, което се изисква от вас е да не се отказвате и да проявявате решителност във всички начинания, особено в личната сфера. Втората половина на седмицата е по-приятна и подходяща за нови запознанства. Постарайте се да бъдете по-любезни и по-внимателни към хората и те ще ви отговорят по същия начин. Много е важно да поддържате мобилен начин на живот, но без да се претоварвате. Уикенда обещава да бъде успешен, ако го прекарате с приятели или със семейството си.

Благоприятни дни – 18, 19

Неблагоприятни дни – 16, 17 (до 15:00ч)

Рак – Седмицата като цяло ще бъде доста продуктивна. Вие ще бъдете в състояние успешно да разрешите незначителните недоразумения. Някои от вас ще открият нов източник на доходи или ще получат много изгодна бизнес оферта. Тази седмица въпреки, че носи стабилност в отношенията, все пак може да имате конфликти с партньора си. Съвместните цели ще бъдат поставени под съмнение и няма да сте готови за новите предложения. В този период конфликтите няма да доведат до нищо добро. Така че бъдете сдържани. В края на периода мнозина ще се почувстват изтощени от прекомерната работа както на работното място, така и в семейството. Ще ви липсва жизненост и може да се появят някои болежки, затова трябва хубаво да си починете.

Благоприятни дни – 15, 16, 17 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 17( след 15:00ч), 18, 19

Лъв – Тази седмица ще получите много добро астрално влияние и ще намерите решения за всички неудобства, които могат да възникнат както на семейно, така и на икономическо ниво. Не се страхувайте да поемате рискове. Първата половина на седмицата ще е скучна, но втората половина обещава да бъде по-благоприятна. Съсредоточете усилия в работата и се старайте да не се разсейвайте от незначителни неща. Не са изключени трудности в общуването с околните. Може би тази седмица ще почувствате, че вашите идеали контрастират рязко с това, което трябва да правите всеки ден. Но не се отчайвайте. Погледнете позитивно на живота и се ориентирайте към постигането на конкретни цели. Съдбата ще бъде на ваша страна. Особено това ще се усети от хората, които отдавна търсят сериозни романтични взаимоотношения. Тези, които имат вече връзка могат да изпитат някои проблеми през идващите дни.

Благоприятни дни – 17 (след 15:00ч), 18, 19

Неблагоприятни дни – 20, 21

Дева – Настъпва период на плавни промени в живота ви, такива, които ще ви доведат до подобрения. Всички трудности ще бъдат постепенно разрешени и ситуацията ви ще се подобри. Общувайте колкото е възможно повече, създавайте нови запознанства, попълвайте знанията си с нова информация. Всичко това ще ви позволи да придобиете много полезни познания, които по-късно ще ви помогнат в решаването на различни житейски проблеми. Важно е да не се поддавате на отрицателни емоции и да решавате трезво всички въпроси. Личният живот ще ви зарадва с повече чувственост и романтика. Сексуалните ви нужди нарастват и вие по всякакъв начин ще се стремите да ги удовлетворите, което може да доведе до конфликти в любовните взаимоотношения, особено ако желанието ви не съвпада с това на партньора ви.

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 15 (след 13:00ч), 16, 17(до 15:00ч)

Везни – Време на разширяване на хоризонтите, откриване на нови източници на информация. Бъдещето започва гостоприемно да отваря вратите си пред вас. Бъдете благоразумни, не се колебайте, побързайте да се възползвате от новите възможности. Трябва да влезете в резонанс с новите ситуации. Периодът е подходящ за обновяване, презареждане на вашите мисли, по-философски поглед върху нещата. В началото на седмицата може да ви обземе мързел и нежелание да правите нищо, но след четвъртък малко по-малко ще се отърсите от апатията. Пазете се от измами. Може някой да се опита да ви измами или да ви подведе с невярна информация. Затова всичко проверявайте внимателно. Възможно е здравето да ви създаде грижи.  Партньорството ще е много важно за вас през тази седмица. Трябва да сте особено търпеливи, тактични и гъвкави.

Благоприятни дни – 15

Неблагоприятни дни – 17 (след 15:00ч), 18, 19

Скорпион – Седмицата е сравнително благоприятна, но във вторник можете да бъдете обхванати от меланхолия и лошо настроение. Не се обезсърчавайте, не се поддавайте на емоционални провокации. Трябва да държите емоциите под контрол, тъй като отвътре ​​ще ви кипват страсти, които се опитат да избухнат. Отпуснете се и приемете нещата такива, каквито са. Общувайте повече, но избягвайте да посвещавате другите в личните си планове и намерения. Така рискувате да бъдат провалени. Бъдете активни в действията си. Ще ви харесва да се чувствате като човек, който е жизнено необходим едва ли не на всички. През уикенда ще се почувствате доста уморени и затова е необходимо да го прекарате в пасивни дейности (гледане на телевизия, сърфиране в интернет и четене на книги).

Благоприятни дни – 16, 17

Неблагоприятни дни – 20, 21

Стрелец – Животът е красив в своята непредсказуемост! Създавайте, творете, влюбвайте се, забавлявайте се. В изкуството на съблазняването няма да имате равни на себе си. Но не очаквайте мигновени плодове от чувствените инвестиции, а реколтата ще пожънете по-късно. Давайте толкова любов, колкото можете, вършете благотворителна дейност, тихо творете добро, помагайте, давайте милостиня на нуждаещите се, тогава щастието ще дойде от съвсем различна страна, там, откъдето не се надявате. Помислете за това, което ви носи удоволствие и си го доставете. Благоприятен момент за промяна на живота към по-добро. Ще почувствате прилив на свежа енергия. Влиянието на ретроградният Юпитер ще помогне да се отървете от вътрешните противоречия и да насочите силите към това, което е наистина важно.

Благоприятни дни – 18, 19

Неблагоприятни дни – 16, 17 (до 15:00ч)

Козирог – Като цяло седмицата ще бъде приятна и лека. Ще проявите целеустременост и упоритост, което ще ви позволи лесно и уверено да действате и да решавате всякакви въпроси. А хората около вас несъзнателно ще ви се подчиняват, вярвайки, че знаете точно какво и как трябва да се направи. Сега ще имате възможност да реализирате нещо, което сте планирате дълго време. Удоволствие от живота ще получите дори при факта, че всички обстоятелства около вас няма да бъдат съвсем благоприятни! Може да се почувствате в някой от дните зле или да имате лошо настроение, да изпитате недоволство от себе си и близките. Избягвайте да ходите на места, където има много хора. Общувайте с позитивни личности. Някои от вас ще започнат платонична връзка (може и в интернет). Това любовно приключение ще ви зареди с творческа енергия, а редовният партньор ще ви бъде само в плюс.

Благоприятни дни – 15, 16, 17 (до 15:00ч)

Неблагоприятни дни – 17( след 15:00ч), 18, 19

Водолей – Тази седмица настъпва период на хармония и равновесие в почти всички области. Да се избягват ненужните разходи, особено за дреболии. Обвързаните от вас е необходимо да правите отстъпки, за да не се създават конфликти. Вашата тактичност и желание да разрешите проблема, дори в ущърб на собствените си интереси, ще помогнат бързо да постигнете мир в отношенията. Свободните представители на знака не трябва да се съсредоточават върху намирането на партньор, за да не се отчайват при отрицателен резултат. В живота всичко се случва своевременно и просто трябва да се научите да чакате. За повишаване на тонуса са ви необходими повече общуване с хора, кратки пътувания, приятелски събирания, социални събития, свежи впечатления. Прекарайте уикенда като отидете някъде на разходка.

Благоприятни дни – 17 (след 15:00ч), 18, 19

Неблагоприятни дни – 20, 21

Риби – Внимателно планирайте времето си тази седмица, трябва да намерите време за всичко – работа, дом, семейство, деца, партньор, почивка. Усмихвайте се по-често - това е ключът към успеха през следващите дни. Умело ще се справите със задачите. Обръщайте внимание дори на най-малките дреболии. Може да настъпят непредвидени промени в плановете. В сряда и четвъртък ще бъдете прекалено разсеяни, което няма да се отрази добре на работата ви. Време е да намалите малко темпото. Не се оставяйте на емоциите да ви водят.Тежката работа тази седмица е противопоказна. Добре е, ако е възможно да си вземе няколко почивни дни. Ако това не е възможно, то поне се опитайте да намалите натоварването. Това е подходящо време за срещи с много близки приятели

Благоприятни дни – 20, 21

Неблагоприятни дни – 15 (след 13:00ч), 16, 17(до 15:00ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
19522 0

Свързани новини

Водещи новини