Време за избор между доброто и злото

  • 08 април 2019 06:07

  • 2313
  • 0
Време за избор между доброто и злото
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 00:16ч на 9 април.

Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласовите си връзки. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Неподходящо за лечение на зъбите.

Продължава 3 лунен ден от 08:20ч на 7 април до 08:51ч на 8 април

Доминиращ 4 лунен ден от 08:51ч на 8 април до 09:25ч на 9 април

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Точно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”.

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Ако колективната работа не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицинските процедури не трябва да се провеждат сега. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Посещение при фризьор не се препоръчва.

Днес е 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2313 0

Водещи новини