Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 01 април 2019 09:40

  • 14804
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© unsplash.com

Новият месец започва с една благоприятна седмица.

Няма сложни и опасни негативни аспекти на планетите. На 5 април предстои Новолуние в 11:52ч. в Овен, което показва, че настъпва време за активни действия. Направете плановете си за месеца, а енергията на Овена ще ги изпълни със стремеж и решителност. Ако искате да внесете нещо ново и светло в живота си, настъпва момента. Мечтайте, планирайте, започнете от нулата! Направете си карта или списък на желанията.

Луната през седмицата ще се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец.

Благоприятни дни за подстригване – 2, 4, 6 и 7 април.

Периодите на празен ход на Луната, в които трябва да избягвате да предприема нищо ново и важно, да подписвате договори, да привет предложения, да започвате нова работа.

01.04.  06:03 - 01.04. 14:49

03.04.  18:37 - 04.04. 05:58

06.04.  05:16 - 06.04. 16:07

Овен – Седмица на засилена активна дейност. Вие сте в силен и благоприятен период, от който трябва да извлечете максимална полза. Твърде е възможно да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Положителната енергия на Слънцето във вашия знак благоприятства всички сфери на живота ви. Вече сте подготвили своя план за атака в нова посока, новите цели. Желанието ви да се отличавате от другите и амбицията ви ще ви накара да поемете отговорностите си, изпълнени с оптимизъм и жизненост. Не се колебайте да вземете решението, което отлагате, ако смятате, че сега е моментът да го направите. Новолунието, което ще стане във вашия знак на 5 април, ще активира интуицията ви. Ще бъдете в центъра на вниманието. В любовта ви очакват много приятни емоции. Ако не сте влюбени, можете да срещнете някой специален човек, който да ви помогне да видите света с различни очи.

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни – 4, 5

Телец –Началото на седмицата може да бъде сложно за вас, защото може да възникнат някои неуспехи. Ако успеете да се справите с негативните емоции, ще можете да постигнете успех или да разработите важни планове за вас. Добрата новина е, че от тази седмица нещата ще започнат постепенно да се оправят и ще влезете в период на стабилност и спокойствие. Време е да оставите зад себе си миналото и да живеете настоящето по начина, по който винаги сте искали. Не губете времето и енергията си за незначителни неща. Ще се разстроите заради действията (или новини) за някой човек. Ще трябва да отидете някъде без да имате желание да го направите. Избягвайте емоционалните покупки или инвестиции. Меркурий и Венера ще ви насърчат да общувате с по-млади хора и с тези, които са креативни и мислят по различен начин. Много от вас ще бъдат увлечени в романтична или платонична любовна афера. 

Благоприятни дни – 2, 3

Неблагоприятни дни – 7

Близнаци –Вероятно още в първите дни на новия месец някои житейски ситуации ще предизвикват несигурност и безпокойство. Ще бъдете разочаровани от неспособността да реализирате личните си планове. Не забравяйте обаче, че ако плановете ви не се осъществяват, може би това е, защото не е дошло още времето да ги изпълните и трябва да изчакате по-добри времена. Добрата новина е, че тези емоции и настроения бързо ще преминат, защото новите събития, които ще се появят в живота ви, ще бъдат много по-добри, въпреки че ще бъдат неочаквани. Всъщност неочакваното развитие на някои обстоятелства ще ви обърква, за което не сте готови. На хоризонта се задават нови интересни перспективи. В областта на финансите и бизнеса, трябва да бъдете много внимателни тази седмица. Новолунието благоприятства отношенията с приятели и можете да се запознаете с нови хора, които ще играят много положителна роля за вас.

Благоприятни дни – 1, 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 2, 3

Рак – Тази седмица ви очаква повишаване на популярността и престижа във вашия социален и професионален кръг. Ще забележите, че силна енергия ви тласка към успеха, но се пазете от завистта, че можете да разбуните духовете около себе си. В началото на периода опитът за разрешаване на проблемите ще се окаже неуспешен. Научете се да бъдете търпеливи и да чакате естественото развитие на някои събития. Поради честите промени в настроението, вашата носталгичност и свръхчувствителност, пазете се да не заседнете в миналото, защото може да блокирате новите възможности, които могат да дойдат. Въпреки външния успех и признание, отношенията в семейството, с близки роднини и родители могат да бъдат проблематични. Възползвайте се от положителната енергия, която Новолунието ви изпраща и ще внесе светлина в тъмнината ви.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5, 6

Лъв – Ще започнете седмицата изпълнени с много енергия и оптимизъм. В сферата на бизнеса ще получите голям тласък от Марс, чрез който ще се чувствате силни и готови да поемате предизвикателства. Вашата креативност ще бъде максимална, ще имате отлични и иновативни идеи и ако успеете да ги реализирате, ще постигнете големи икономически ресурси в краткосрочен план. Някои непредвидени събития ще възникнат на работното ви място, но ще успеете да ги решите. Новолунието в петък благоприятства пътуванията и работата, като разчиства пътя ви от всякакви пречки, които ви възпрепятстват да постигнете целите си. Някои ще започнат нова любов или хармонизиране на настоящите отношения.

Благоприятни дни – 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 1, 7

Дева –Смело приемете промените и предизвикателствата, като се освободите от това, което ви ограничава и не ви позволява да продължите напред. Новолунието в петък ви дава добра възможност да видите ясно пътя, който трябва да следвате и да преразгледате отново приоритетите си. Някои ситуации ще изискват бързи реакции и бързо вземане на решения. Понеделник и вторник трябва да бъдете по-внимателни и да избягвате ситуации на повишен риск от нараняване. Сега са възможни технически аварии, прекъсвания и къси съединения. Особено се отнася до използването на домакински електроуреди и превозни средства. След сряда до края на седмицата ситуацията се променя към по-добро. През този период вашите сексуални нужди също ще се увеличат. Звездите показват, че можете да намерите подходящ партньор, който да посрещне желанията ви в интимната сфера.

Благоприятни дни –7

Неблагоприятни дни – 2, 3

Везни – Тази седмица ще трябва по-философско приемане на неприятните събития. Проблемите или трудностите няма да ви засегнат директно, но въпреки че ще се появят в живота на други хора, те ще окажат някакво влияние и върху вас, ежедневието или плановете ви. Слънцето и Новолунието ще хармонизират обстоятелствата около вас. Съдбата лично ще ви изпрати поне един шанс да реализирате собствено желание или план за седмицата. Ще се радвате на връзките, работата, семейството и на всичкото добро, което животът ви поднася. Много положителни дни за работа и любов. Везните жени ще трябва да се погрижат за хормоналната и пикочната система. Тези, които са във връзка, препоръчително е да обърнете цялото си внимание към брачния партньор.

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни – 4, 5

Скорпион –Началото на седмицата може да бъде доста сложно, защото напрежение може да възникне в най-близката ви среда или да се върнат в живота ви стари призраци. Но скоро ще имате възможност да уредите висящите въпроси и да разрешите объркващите ситуации, които пораждат безпокойствата ви. Реализирането на плановете ви ще бъде бавно или понякога ще трябва да направите крачка назад, за да коригирате нещо, но най-важното е, че вашият успех ще бъде постигнат. Трябва да сте много предпазливи и внимателни с вашите коментари, защото те могат да се обърнат срещу вас. Тази седмица ще бъде важна за стабилността на вашите семейни отношения и домашния комфорт. Вашите усилия ще бъдат насочени в тази посока и определено няма да бъдат напразни.

Благоприятни дни – 2, 3

Неблагоприятни дни – 7

Стрелец – Тази седмица ще има напрежение на работното ви място, което вероятно ще бъде свързано с някой колега или клиент. Вашите контакти с хора от държавната или банкова институция също могат да бъдат проблематични. Може да възникне неочаквана нужда от пътуване или неочаквано да се откажете от вече планираното. Промените ще бъдат индивидуални за всеки от вас, но най-вероятно ще бъдат свързани с вашето семейство или вашата връзка. Пазете се от лицемерното отношение на човек до вас или от опита му за манипулиране. Оставете настрана хората, които ви създават проблеми и се обградете с тези, които ви обичат и споделят трудните ви моменти. Усмихнете се на живота, защото той ви носи нови възможности. Новолунието благоприятства любовта и ще донесе късмет в живота ви, но бъдете много предпазливи, защото можете да събудите завист у някого.

Благоприятни дни – 1, 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 2, 3

Козирог – Вашата креативност е на максимум, затова я използвайте! Вашият финансов напредък може да се е забавил, но нещата определено ще започнат да се подобряват. На работното място има нови възможности, от които трябва да се възползвате. Настроението ви ще бъде променливо. Идете на масаж, който включва ароматерапия. В понеделник и вторник звездите съветват Козирозите да не влизат в спорове и да проявят максимална толерантност и деликатност в отношенията с членове на семейството, близки роднини и родители. Вашите романтични чувства ще се издигнат до изключителни висоти. Може би тази седмица ще се случи признание в любов (на вас или от вас). Опитайте се да прекарвате повече време в забавни компании, да посещавате развлекателни мероприятия, да се наслаждавате на живота до максимум.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5, 6

Водолей –Очаква ви интензивна и емоционална седмица. Вселената ви дава възможност да се промените на всички нива. Тези дни може да има някакви стресиращи събития, които ще ви правят нервни. В това състояние не карайте автомобил или друго превозно средство - рискът от инцидент на пътя се увеличава. Неблагоприятен период за уреждането на договори или документи. Опитайте се да стоите настрана от интриги и клюки, не се намесвайте в конфликти, дори и да сте провокирани за това. Ако преди сте имали конфликти с някого, то тази седмица ще има шанс за помирение. От сряда до края на седмицата ситуацията коренно се променя към по-добро. Новолунието на 5 април добре ще повлияе позитивно върху комуникацията ви с близкото обкръжение и пътуванията.

Благоприятни дни – 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 1, 7

Риби – Хороскопа ви съветва да забавите активността си в понеделник и вторник. Тези дни е по-добре да не се предприемат важни въпроси. Бързането през това време може да доведе до грешки и загуби. Избягвайте да харчите пари и да пазарувате. Възможно е да се сблъскате със ситуации на напрежение във вашата среда, но ако не изпуснете нервите си и действате спокойно, всичко ще бъде решено във ваша полза. Но от сряда до края на седмицата можете и трябва да отдадете сили на работата си. През този период нивото на ефективността ви вероятно ще се увеличи значително. Енергията на Новолунието ще повлияе положително върху финансовото ви положение. В тези дни трябва да се ограничите в храненето, в противен случай можете да спечелите няколко допълнителни килограма тегло. Ако нямате романтичен партньор на пръв поглед има много възможности за в бъдеще, защото Купидон е много близо до вас.

Благоприятни дни –7

Неблагоприятни дни – 2, 3

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14804 0

Свързани новини

Водещи новини