Днес лесно можете да се влюбите от пръв поглед

  • 27 март 2019 06:28

  • 3086
  • 0
 Днес лесно можете да се влюбите от пръв поглед
© Getty (архив)

Венера в хармоничен аспект с Уран. Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера. Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Лесно можете да се влюбите от пръв поглед. При това любовните и семейните отношения могат да станат доста свободни. Не следва да се вземат важни решения под въздействие на такива емоции, тъй като този аспект няма да продължи дълго време, а последствията могат да останат за цял живот.

Луната е в знак Стрелец до 16:09ч.

Луната в Стрелец носи идеалистична и философска нагласа. Хората са склонни да търсят справедливост, щедрост, да проявявате великодушие, решителност. Да се избягват прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Социалния и обществения живот се активизират. Добре се усвояват нови знания и всякаква информация. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори  страст към хубавия живот. Засилва желанието за пътуване, за приключения и забавления.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите на дълги разстояния пеша. Да се избягва мазна и тежка храна. За предпочитане е да се избягват преливане на кръв и донорски процедури.

Луната се движи на празен ход от 04:38ч до 16:09ч. Това е период, когато Луната “бездейства”, “почива” и особена подкрепа на вашите инициативи не трябва да се очаква. Могат да възникнат непредвидени трудности, да придобиете безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, нарушения в трафика. С една дума не предприемайте нищо важно.

В 16:09ч Луната преминава в знак Козирог.

Доминиращ 21 лунен ден от 00:58ч на 27 март до 01:54ч на 28 март.

Хубав и благоприятен ден, наситен с енергия. Както и предишния ден е свързан с преображение и работа над себе си. Денят е свързан със знака Стрелец, който на свой ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава.

Проявяват се увереност, решителност, постоянство при реализацията на идеите и плановете. Усещането за страх и съмнение си отиват. Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели.

Смята се, че благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане. Това е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Хубаво е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

21 лунен ден е ден на общуването, на единството и приятелските отношения. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Движете се повече сред хората. Откритото общуване ще ви донесе много нови и интересни неща. Добре е да се проявят такива качества като благородство, справедливост, честност, благоразположеност, приятелско отношение. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали.
 

Сексът сега трябва да бъде творчески акт, изпълнен с необичайни идеи, новости и нестандартност.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност.

Днес е 7 слънчев ден - Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Не бива да сте мрачни в този ден. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не се застоявайте на едно място. Добър ден за пътуване, както и да се прекара времето извън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Най-добрият ден за любов, зачатие, но всичко трябва да се прави, докато е светло, с отворени очи и да не е тъмно.

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3086 0

Свързани новини

Водещи новини