Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта.

  • 17 март 2019 06:45

  • 5549
  • 0
 Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта.
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.

Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към лидерство.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Да не се използват солариум и сауна в това време. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно.

Продължава 11 лунен ден от 13:00ч на 16 март до 14:09ч на 17 март.

Денят има силна енергия. Жизненият потенциал е повишен. Човек се изпълва със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Тази сила трябва да бъде отправена към съзидание. Не се препоръчва нито пасивност, нито да се претоварвате. Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Не участвайте в рисковани мероприятия.

Следва 12 лунен ден от 14:09ч на 17 март до 15:23ч на 18 март.

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

 Благоприятно е за общуване и прояви на алтруизъм и милосърдие, за добри дела и за оказване на помощ на тези, които се нуждаят от такава. Отделете време да посетите по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.
Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в това време, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се само съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.
Идеално време за уединени духовни практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитви. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстригване – Може да го правите през целия ден.

Сънищата не заслужават внимание, макар понякога да са ярки. Те не носят никаква информация.

Днес е 2 слънчев ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини