Пълнолуние – към Земята идва силна енергия

  • 19 февруари 2019 06:08

  • 7950
  • 0
Пълнолуние – към Земята идва силна енергия
© Pixabay

Слънцето преминава в знак Риби в 01:05ч., където ще остане до 21 март – Сменят се стихиите – от въздушна преминаваме във водната. Промяната на стихиите винаги е енергийно труден момент и влияе отрицателно на психо-емоционалното състояние на хората. В този период те стават по-сантиментални, по-емоционални и чувствителни, по-лирично и романтично настроени. Засилва се интуицията, интереса към благотворителност, езотерика, философски и религиозни въпроси, както и психологията.

Меркурий образува съвпад с Нептун – в мисленето на човек има по-малко място за логиката, а е повече подвластно на емоциите. Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словесност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

Луната е в знак Лъв до 16:48ч.

Енергията е в разгара си. Делата се отдават сега с лекота. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението.
Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната се движи на празен ход от 15:52ч до 16:48ч и в това време не предприемайте нищо важно за вас, не започвайте нищо ново, не купувайте скъпи вещи.

В 16:48ч Луната премина в знак Дева, а в 17:55ч има ПЪЛНОЛУНИЕ – По това време има силна борба на противоположностите между енергиите на Слънцето и Луната. От Космоса към Земята идва много енергия. Жените и децата стават по-капризни, емоционални. Мъжете трябва да бъдат по-търпеливи. Простете на себе си за лошите навици, за своите грешки и намерете начин да внесете мир в живота си, да промените нещо и да продължите напред. Повече информация може да прочетете в отделна публикация за Пълнолунието както и за приготвянето на лунна вода и нейните свойства.
Продължава 15 лунен ден от 16:35ч на 18 февруари до 17:52ч на 19 февруари.

Според лунният календар сатанински ден. Слугите на Дявола ръководят този ден. Денят е труден и сложен. 15-я лунен ден е със силна енергия. Може да сте сънувате кошмари, на които не трябва да обръщате внимание. Характерна е емоционална възбудимост, склонност към необмислени постъпки. Може да се засилят страховете, фобиите, натрапчивите състояния.
В този лунен ден се откажете от всичко важно. Всички неща започнати в това време не само ще попадат на препятствия и ще бъдат  възпрепятствани, но и се смесват с "отрицателна" енергия. Към получаваната информация се отнасяйте внимателно. За бизнеса е неблагоприятен ден. Отложете всичко свързано с парите, възможни са загуби, измами.
Това е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Запазете спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблици на емоциите. В отношенията с колеги, началници, други, могат да възникнат конфликти. Постарайте се да не усложнявате нещата и всичко да решите по мирен път. По възможност отделете време на себе си и на своите близки. Нараства вероятността от травми, инциденти и хранителни отравяния.

Следва 16 лунен ден от 17:52ч на 19 февруари до 19:10ч на 20 февруари.
Започва светъл и чист ден, ден за миротворство. Получава се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие.
Не е подходящо за покупки, подстригване (цял ден) и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Днес е 6 слънчев ден - Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на роднинските връзки. Старайте се да направите нещо приятно за другите: отправяйте комплименти, похвали, възхищение, изразете своята благодарност за нещо. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Обезателно отделете време на своите деца. Ако си поговорите с дете в този ден, направите нещо добро за него и го зарадвате, през целия месец щастието ще е с вас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7950 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини